Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akzi1980

kobietki co myślicie o adopcji

Polecane posty

Gość dobra dusza
a co do tego filmu, to myślę, ze chyba nakręcili go w oparciu o twoją historię, tylko taka zdzira jak ty, mogłaby odrzucić dziecko ze względu na płeć. poza tym ty nie jesteś w ciąży, chciałabyś, ale nie jesteś i nawet nie masz szans na adopcję - bo kto by takiej dał dziecko na wychowanie, i dlatego zazdrościsz, i piszesz bzdety jak gówniara. wiesz nikt więcej nie chce tu z tobą rozmawiać idiotko więc spadaj z tego topiku.

mala m, oj, spotka cię kiedyś wielka kara!!! Możesz się śmiać teraz, ty gówniaro zasmarkana, ale już wkrótce pożałujesz tego, co tu piszesz! Współczuję twojemu dziecku, że bedzie miało tak durną, popieprzoną matkę, mam nadzieję, że nie wszczepisz w niego tego jadu, którym syczysz, żmijo! Pewnie zostałaś zgwałcona, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie chciałby bzyknąć takiej francy, jaką jesteś! A teraz zgrywasz taką marną cwaniarę. Widać, że nie stałaś w kolejce po rozum i własnie tego zazdrościsz innym! Nie masz pojęcia jak to jest być normalnym i nigdy się nie dowiesz, nieokrzesana wieśniaro! I spierniczaj od tego kompa zanim napiszesz kolejny stek bzdur!

Jestem za, bardzo za... Jeśli nie uda się nam mieć własnego, taką możliwość rozważamy....

Gość dobra dusza
och widzę, ze Bóg nad nami czuwa i dał komuś tą moc, aby powycinać tą małą jędzę. super.

Dziekuje dziewczyny wszystkim wam za te ciepła słowa:) Mam nadzieję, ze obie z akzi1980 i innymi planującymi adopcję już wkrótce bedziemy sie cieszyć swoimi małymi szczęściami❤️🌼

Dziewczyny nie odpisujcie już tej małej m bo to nie ma sensu.Poprostu z dziećmi nie ma o czym rozmawiać.A po co tracic na takich ludzi nerwy.Trzymajcie się pa! 🌼 ❤️ 🌼

Gość podnosZZee