Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liśćiasta

Opowiem Wam coś przerażającego!!!!

Polecane posty

Gość Liśćiasta

Może to bedzie dla Was mało straszne, ale ja mam gęsią skorkę, w nocy nie mogłam spać. wczoraj mieliśmy taką małą imprezkę, przyszlo moje cioteczne rodzeństwo z dziećmi. Jedno z tych dzieci zawsze było dla mnie dziwne, bardzo miły chlopczyk, ale zachowujący się nad podziw dojrzale. Ma 5 lat, ale nie bawi się jak inne dzieci, woli przysluchiwać się dorosłym, siedzieć z nimi, oglądac programy dla dorosłych itp. zabawki go nie interesują, rowieśnicy również nie. mieliśmy grilla na dworzu, a on się przechadzał wokól domu, zachcialo mi się do toalety, wychodząc natknęłam się na niego, czekał na mnie....przystanęlam i zaczełam z nim rozmawiać, jak to z dzieckiem, a on do mnie mówi:"słuchaj nie myśl sobie, ze ja jestem malutkim dzieckiem, może wyglądam na pięc lat, ale to tylko ciało, nie wiesz jak naprawdę jestem stary, jaka jest moja dusza, spójrz mi w oczy i powiedz czy widzisz dziecko?" luuudzie wlosy stanęły mi dęba!!!! nie spojrzałam mu w oczy tylko nerwowo się zasmialam i szybko wyszłam, on to powiedział takim piskliwym dziecięcym językiem, dlatego brzmiało jeszcze potworniej. potem na imprezie cały czas się na mnie patrzył z takim ironicznym usmieszkiem, normalnie laleczka chucky:-o a na koniec jak już wychodzili powiedział mi:"kiedyś uwierzysz, zobaczysz". powedziałam męzowi, to stwoerdził, ze za dużo tv ogląda i mu na mózg padło, a może nauczył się z jakiegoś filmu... ale ja czuję, ze coś jest z nim nie tak, to jakieś bardzo stare dziecko, a może coś je opętalo, za tydzień idziemy do nich na rewizytę, po prostu nie moge, strasznie się boję. co o tym myślicie?

Gość emeryt z Wiatracznej
historia robi wrażenie, trzeba przyznać

Gość emeryt z Wiatracznej
niemniej na przyszłość wciągaj najwyżej jedną kreseczkę szkoda zdrowia

Gość sasasasasasasasasasasasasasa
tylko ze to była taka stara dziewczynka

Gość Liśćiasta
a gdzie slysząłś o starym dziecku?:-o kurcze dzięki, ze uważacie, ze jest to przerażające, bo mąz mnietak nastawił, ze stwierdziłam, ze mam chyba za dużą wyobraźnie. teraz jak sobie o tym myślę, to wiem, ze ten ich dzieciak zawsze byl dziwny, jako niemowle nie płakał, długo nic nie mowił, tylko się aptrzył. dzowniłam do mojej mamy, a ona mówi, ze już tam do nich nigdy nie pójdzie, i że zawsze tego Tadzika się bała:-o

szczuka cos opowiadala na ten temat :)

Gość venganza
ja bym z nim pogadala. Moze jakos mozesz mu pomoc. Ale i tak sie boje i nie dziwie Ci sie

odprawcie nad nim egzorcyzmy najlepiej! ze dorosła kobieta daje sie wkrecic pięciolatkowi...ehhh

Gość Liśćiasta
najbardziej mnie przeraziło jak wychodzili i o mało co bym mu przystrzasnęła ogon drzwiami dopiero by była afera :-o

Gość Liśćiasta
gdybym właśnie wciągała to ok, ale ja nawet nie zdążyłam nic wypić. szkoda, ze tego nie widzieliście, w sumie rzeczywiście mogł się osłuchać w tv, a jak jest inteligentny to zapamietał, ale ta mimika potem, co innego wyklepać wyuczony tekst, a co innego z takim tajemniczym uśmieszkiem i powagą w tych starych oczach:-o oczywiście powyciągałam stare zdjęcia i te oczy ciągle takie same, pokazywalam meżowi, to stwierdził, ze nic nie widzi, a nawet się nie przyjrzał tylko zerknął, ja jak nie zwracalam uwagi tez tego nie dostrzegałam, nawet nie mam komu siw wygadac, bo amma ze strachu nie chce słuchac, a mąż ma w d..

no Liściasta, to jest znak dla Ciebie, świat składa się z symboli, tylko trzeba je odnaleźć i umieć odczytać, nawet przypadkowo otwarta ksiązka moze udzielic Ci odpowiedzi, żyjemy w bardzo realistycznym, materialnym swiecie, w sredniowieczu kler zepchnał naturalne instynkty, zdolności człowieka, a kazdy je posiada tylko poprostu o tym nie wie, być moze masz w sobie dar komunikowania sie z istotami ze swiatów równoległych, a to duzy dar, moze sie ktos ze mnie smiać, ale to jest prawda, tak naprawde tylko trzeba odrobine sie wysilić, ale kiedy juz raz wejdziesz na te ściezke bedzie ci cięzko zejśc, choć jest to niemozliwe chciałabym poznać tego dzieciaka, być może potrzebuje pomocy, i tu znowu powiedza ze to bzdury ale być moze cos go opetało, ale też jest druga wersja, dzieci do 6 roku zycia pamietaja kim były w poprzednich wcieleniach ( i toj jest naukowo potwierdzone) , jest też opcja że jego dusza nie wiedzi granicy miedzy realem a astralem i stad jego komunikacja. Zacznij czytać, a zobaczysz ile możliwości jest przed Toba pozdrawiam,

Gość Liśćiasta
dam mu chyba cycuszki do pomlaskania bo tak wwiercał w nie wzrok że az ślinotoku biedactwo dostało

Gość lisciasta wiesz co
skontaktuj się z tym dzieciakiem i pogadaj,może powie cos wartosciowego a wtedy bedzie wiadomo ,że to nie sciema ani jego wyobraznia,medycyna zna takie niewytłumaczalne przypadki

nie dziwie sie mezowi,uwazaj,bo cie wysle na badania do wariatkowa.stare oczy .mlode oczy-ale durne gadanie:O sama sie wkrecasz,widocznie nie masz nic lepszego do roboty.Dobrze,ze to nie Damaian ,bo mozna by podejrzewac,ze to kolejny antychryst

czy byłoby to niegrzecznościa ale byłabym Ci wdzieczna za zdjecie tego chłopaczka.?

Gość Liśćiasta
może i dalam się wkrecic, jakby mi ktoś opowiedział to też bym stwierdział, ze przesadzone, ale inaczej widzieć to:-o A z tą dziewczynka to było odnośnie radia maryja chyba, ze ona się tak śmiesznie modliła jak stara, a to to co innego, przeciez to tylko 5 latek, jeszcze czegoś takiego nie widziałam. dostaje jakiejś febry jak mysle o następnym spotkaniu z nim, nie chcę w ogóle rozmawiac. jak się kapałam to wyleciałam jak oparzona z prysznica, bo mój pies przyszedł do łazienki, a ja się wkręciłam, ze to on mnie odwiedził, na pogaduszki brrrrrr...

gdybysmy zyli w sredniowieczu to 1.moglabys wierzyc w takie bzdury 2.byłabys idealnym materiałem na histeryczke:O

Gość lisciasta wiesz co
on na pewno nie moze Cię nawiedzać bo to zywa istotsa w ciele dziecka,koniecznie z nim pogadaj,wyjasnicie sobie wszystko,może nawet polubisz malucha,nie uciekaj od dialogu z nim bo zwariujesz

Gość Liśćiasta
asia nie chcę tego rozpowszechniac, bo wiem, ze rodzice mieliby to za złe, myślę, ze byłoby to nie w porządku wobec nich.

a jeżeli chodzi o oczy nie od parady mówi sie ze oczy to zwierciadła duszy, jezeli się nie myle ten chłopaczek to stara dusza, która ma pewna misje ale juz ostatnia potem , bedzie juz w wyższych kregach,

ale wy jestescie...mały,rezolutny chlopczyk wkreca dorosych jak chce,bo mu sie nudzi,nie osmieszajcie sie

Gość historyjka nadaje
się na scenariusz horroru

Gość pomocni bedziecie
reinkarcja sie nie powiodła.Albo duch w niego wstąpił.cholera wie,jakbym to opowiedziała to by mnie zamkneli w wariatkowie.No ale jak to nie bajka tylko prawda to masz problem.

a tka poza tym to my sie tez wkrecamy w glupia prowokacje

clakiem normalne,mile dziecko,co wy chcecie:P

jasne , rozumiem :) takich osób jest coraz wiecej, do 2012 będzie całkiem spora grupa, i nic sie go nie bój, poprostu zapytaj sie kiedyś \"co moge dla ciebie zrobić\" tyle, jezeli da ci odpowiedź nawet banalna i pozornie dziecinnie głupia , prosze daj mi znać

w senne letnie popołudnia relaksuję się, delikatnie liżąc pępek prałatowi Jankowskiemu :classic_cool:

Gość podaj szczegóły
asia ma rację,pogadaj z nim i zapytaj jak mu pomóc,może dowiesz się o szczegółach z jego poprzedniego Zycia,ze swojego tez,zazdroszczę Ci