Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liśćiasta

Opowiem Wam coś przerażającego!!!!

Polecane posty

Gość poziom wypowiedzi świadczy
o intelekcie autorów...

wy się śmiejecie, ale istnieją stare dusze na tym świecie. niektórzy mają właśnie stare oczy! sprawiają wrażenie studni bez dna, w której można czytać.

Gość stare oczy Tadzika
Patrzę na Ciebie truskawkowa :P

Iglasta nie obraź sie, ale Twój post jest bezsensu, zaden to dowód na to, ze historia jest zmyslona. Jak pisze to wszystko przypominają mi się najróżniejsze rzeczy, na przyklad z psem, a w poście pierwszym był sam ekstrakt, potem powoli dopowiadałam inne rzeczy na potwierdzenie tego, ze dziecko jest dziwne. przy okazji po rozmowie z mamą ona przypomniała mi kilka sytuacji. teraz mi się dopiero wszystko w głowie uklada, następne historyjki, jego teksty mimochodem rzucane, ale przecież nikt nie musi tego czytać, po cholerę piszecie, ze wkrę, że prowokacja i dalej czytacie. niektórzy uwierzą, niektórzy nie, tyleż opinii i zdań ileż ludzi na świecie. ja będę dalej pisać co mi się przypomni, a kto uwiezrz ten uwierzy, kto nie - jego sprawa.

nie jesteśmy sami we wszechświecie! zrozumcie to, że świata nie można pojmować tylko rozumem, ale przede wszystkim sercem! w 2012 sami się przekonacie...

Gość stare oczy Tadzika
Liściasta prorokuje, głosi SŁOWO o mnie :p niech tak czyni

Gość do truskawkowej
Sercem to możesz przepompować sobie więcej krwi do mózgu by efektywniej z niego korzystać. Lepsze dotlenienie, trzeźwiejsze umysł :p

Gość pradawny
ty truskawkowa za dużo wiesz ,nie zajmuj sie takimi sprawami bo to nie na twoją głowę , to ostatnie ostrzeżenie , jeśli się nie zastosujesz twoje ciało zostanie dane starej duszy która zrobi z niego lepszy użytek. :)

z tymi oczami to tak samo jak u niektórych widac po spojrzeniu, ze jest pusty jak sagan, a u niektórych błyska inteligencja. tadziu ma spokojne spojrzenie, oczy ma bardzo duże, jak się patrzy, juz ma tak od niemowlaka, to tak jakby wszystko rozumiał...niektóre dzieci faktycznie tak mają, więc nigdy nie zwracałam na to uwagi.

Gość liściasta a czy
mogłabyś umieścić fotkę samych oczek??? poprzycinaj fotke i zostaw same oczka...to bardzo ciekawe co piszesz... wcale nie jest powiedziane ze jak dopisuje sie cos w trakcie to już jest blef... to normalne ze się coś przypomina pod wpływem rozmowy...

Gość pradawny
@truskawkowa Jesteś tylko głupiutkim ludzionem , niemniej ciekawi cię inny świat i Prawda którą być może przeczuwasz ,wiedz jednak że są rzeczy o których ludzie nie mogą jeszcze wiedzieć , wasz stopień rozwoju duchowego jest zbyt niski , hodowla ziemska musi sie rozwijać w warunkach niezakłuconych dlatego każde zbliżenie się do Prawdy jest bezwzględnie karane.Znamy każdą twoją myśl ,twoją przeszłość i przyszłość.Korzystaj z wolnej woli którą ci daliśmy w sposób ostrożny bo kto zajrzy tam gdzie nie powinien zostaje zniszczony jako zdegenerowana jednostka ludzka. stare dusze patrzą i słyszą wszystko

Gość co za czasy
pradawny byłes kiedys u psychiatry?

interesuje mnie Prawda, bo to jedyny słuszny i prawdziwy świat. może i ni jestem na odpowiednim poziomie duchowym, ale są osoby na wyższym, które znam, i które nawołują do dążenia do Prawdy!

Gość TO P R O W O K A C J A
ludzie ale wy jesteście głupi i tak łatwo dajecie sie nabrac na te brednie :o

ja tam wirze w ta historie ...,wiem lisciasta ze ty nie zmyslasz przelam strach porozmawiaj z tym dzieckiem wycciagnij jak najwiecej ...

a rozmawiałaś na temat chlopca z jego rodzicami?? Zapytaj ich czy nie wydaje im sie ze jest inny niz przecietne dziecko w tym wieku. A moze na nich tez w pewien sposob wplywa, a oni boja sie o tym rozmawiac...

no ale rozmowa z jego rodzicami... mogliby sie obrazic... w koncu to ich dziecko... tak nie wolno, no chyba ze jakos dyskretnie zeby sie nie domysklili o co chodzi..

Misia, ale ja nie mowie, zeby podpytac ich w negatywnym znaczeniu. Np. \"nie wydaje wam sie ze wasz Tadzik jest bardzo powazny jak na swoj wiek? Tak jakby bardziej pasowal do swiata doroslych\". o cos takiego mi chodzilo.

Gość i jeszcze to imię
Tadzik , kto dziś tak daje dziecku na imię? jacy wy jestescie naiwni :P

no wlasnie dyskrecja jestr najwazniejsza.. bo gorzej jesli rodzice cos niecos o tym jego zachowasniu wiedza.... a koncu dziwene ze Ci sie ten mały ujawnił... ze ci to powiedzial- przeciez Ty moglabys to komuś wygadać, jego rodzicom... czemu akurat ciebie sobie upatrzył? to jest zastanawiające...

A moze faktycznie to jakis zart ze strony Liśćiastej?? Chociaz ja bym na zart wybrala jakis inny temat. No a ten jest taki dziwny i niepokojący...

dobra historyjka, nawet ciekawsza od tej, ktora serwowala dziewczyna z kubkiem herbaty, ale cos nowe odcinki rzadziej sie pojawiaja..

Gość zona hrabiego
ale cuda niewidy, te moje cholery po obejrzeniu jasia fasole, wypisz wymaluj, jaski fasolki, wystarczylo dac klapsa bachorowi, to przestalby fantazjowac, i schowac te glupawe filmy o laleczce Chuki

no no przyznam ze mnie to wciagnelo i mam nadzieje ze to nie kit, zreszta sam bylem w roznych sytuacjach to do dzis mi ciarki przechodza :| W dzisiejszym swiecie wszystko jest mozliwe... Jestem ciekaw co bedzie dalej... truskawkowa z tym 2012 to sobie daruj... w te pierdoly nie wierze... mialo byc w 2000 ale jakos nie pasoway terminy i bedzie euro 2012 w polsce i porazka :|

Gość arkadio22
powiedz o swoich historiach. mnie tez ta wciagnela i ciagle kloce sie sama ze soba bo nie wiem czy wierzyc autorce ale z drugiej strony pisze tak autentycznie, ze nie mam powodow zeby jej nie wierzyc.

Gość ozgrozo
To ja wam powiem coś naprawdę strasznego.....odkrylam,że u mnie w piwnicy są szczury!!!!! Jest ktoś,kto pomoże mi wyplenić to świństwo w realu!!!!!!!!!! Br!!!!!!!!!!!!!!nawet nie macie pojęcia jakie to przerażające,ja tam mam mnóstwo gratów i boję sie tam wejśc,a muszę powyciągać rzeczy,które potrzebuję na wczasy np.parasol,płotek etc.etc... Pozatym boję się,że jak to teraz tak zostawię i wrócę po 3 tygodniowej niobecności to tam może być ich setki.. Poradzcie coś!!!!!!!!!!!!!!