Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liśćiasta

Opowiem Wam coś przerażającego!!!!

Polecane posty

Gość Tadzik Rydzyk
Liściasta ty czarownico!

Gość upupupupupi
upup

Gość Liśćiastaaa
juz tu nie wroci :) nie bedzie sie narazac na smiesznosc :D podarla z was łacha i poszla czynic kolejne cuda.

Gość do lisciastej
moze rzeczywiście dziecko nauczylo sie jakiejs kwestii z filmu albo podslyszalo, ale zastanawiające jest jego wyalienowane zachowanie. nie bawi sie z kolegami itp. jeszcze za wczesnie, zeby mowic u pieciolatka o chrobie psychicznej, ale juz teraz moze sie rozwijac np. osobowosc schizoidalna albo cechy innej zaburzonej osobowosci. na pewno z tym dzieckiem dzieje sie cos niedobrego i warto by bylo wybrac sie z tym do specjalisty, ale widze, ze to bedzie ciezkie z racji rodzicow.

Gość upupupupi
mi sie tez wydaje ze dziecko potrzebuje pomocy.

Gość A ludzie głupie jak zwykle
:D To jest DZIEWCZYNA Z KUBKIEM HERBATY, jak ktoś już tu wspomniał. :) Styl ten sam. Kto pamięta jej topic, ten wie o co chodzi. Wyrobiła się, nie powiem, teraz idzie jej lepiej. Na tamtym temacie zaczęła nieźle, ale w końcu kompletnie się sypnęła, przedobrzyła po prostu. A i tak do końca byli ludzie, którzy wierzyli w te bzdety. :) A teraz sączy głodne kawałki w starym, dobrym stylu antychrysta, a ludziska jak w dym :D Dawaj więcej, dziewczyno, życie jest nudne, przyda się dreszczyk :) Tylko pamiętaj, co było na ostatnim topicu - nie przesadź ;)

Gość A ludzie głupie jak zwykle
A, widzę że ostatni wpis naszej fantastki jest zdaje się z 4 lipca, więc już po temacie. :) Nie będzie oczu tadzika, ale będzie pewnie coś innego za jakiś czas, bo dziewczyna chyba książki pisze i na naiwnych robi wprawki literackie. :P Asiaaaisa - ja Cię chyba pamiętam z tamtego tematu... Też takie bzdury plotłaś i do końca pozostałać wierna tej szemranej historyjce, którą Ci wciskała herbata. :) Weź się trochę ogarnij, bo się lekko ośmieszasz. P.S. Nie jestem fanatyczną racjonalistką, dobrze wiem, że są "rzeczy na niebie i ziemi..." Sama kiedyś przeżyłam coś dziwnego. Ale są pewne granice naiwności. Choć widocznie nie na kafeterii :)

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!We wczorajszych wiadomosciach tvp3 lublin mowili o tym co ta marynka pisala

Gość Elzia
lisciasta i jak po rewizycie?

Gość Elzia
A co mówili w tv?

Gość pupupuupuu

mowili o tym co pisala marynka.Tez jestem z lubelskiego,ogladalam kurier regionalny i bylo mowione ze obudzila sie w trumnie,o stanach \"hibernacji\",lekarz sie wypowiadal.

Gość lubie wódke i panienki

Gość no i co ztym tadzikiem
:)

Gość czy to nie dziwne ze
liściasta sie juz nigdy nie odezwała ?