Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liśćiasta

Opowiem Wam coś przerażającego!!!!

Polecane posty

Gość Skeleton
Jak lubicie takie klimaty, to polecam swietny film z Kate Hudson "The skeleton key", polski tytul "Klucz do koszmaru" Film rewelacyjny!!

Gość misia a jak myślisz
dlaczego nie wybrał np swojej matki???akurat na liściastą trafiło i postanowiła o tym napisać... matka by to zlekceważyła...

Gość do Skeleton
to jakis stary film czy cos nowego?bo nie slyszalam o nim. ja lubie horrory ale jesli ogladam z kims a po seansie nie musze wraca do domu i nie musze wychodzic z lozka np do kibla :)

Gość Skeleton
Film jest z 2005, czyli stary nie jest...

Gość Skeleton
A zakonczenie w ogole jest super, chyba sobie dzisiaj go objerze..

z tymi oczami to tak samo jak u niektórych widac po spojrzeniu, ze jest pusty jak sagan, a u niektórych błyska inteligencja. tadziu ma spokojne spojrzenie, oczy ma bardzo duże, jak się patrzy, juz ma tak od niemowlaka, to tak jakby wszystko rozumiał...niektóre dzieci faktycznie tak mają, więc nigdy nie zwracałam na to uwagi.

Gość do skeleton
ja to dzis ide na horror- shrek trzeci ;P ale tego skeletona tez bym obejrzala :)

Gość TO P R O W O K A C J A
i ta ciagle to ciagnie... skończ juz kobieto i wstydu sobie odpuść. przeciez zmyslasz, tylko glupi sie nie domysli

Gość Granulowany Earl Grey
a co bedzie w 2012 , poza ME oczywiscie :)

Gość thc-klika
e tam, bzdury pleciecie strraszne, przeciez wszyscy wiedza, ze Jezus powiedzial "Nie znacie dnia, ani godziny" , wiec nie łudźcie ze Majowie wiedzieli. Tylko Bóg to wie i koniec !

Gość Granulowany Earl Grey
kalendarz Majów? zawiodlas mnie , jakbys slyszala glosy z kosmosu albo kumplowala sie z kosmitami to byloby cos a majowie nawet przed spanielami nie potrafili sie obronic i zostali wytepieni to swiadczy o ich stopniu cywilizacji i wiedzy a poz atym po co mowisz zagadkami pisz co wiesz na temat i tak cie tu nikt nie zna wiec mozesz fantazjowac do woli

Gość thc-klika
nie mogli tego wiedziec, bo nikt nie zna dnia ni godziny. myslisz, ze im powiedzial ? zartujesz chyba. gdyby tak bylo to by powiedział "nie znacie dnia ani godziny, ale Majowie znali " daj spokoj

z kosmitami można się komunikować. jest wiele cywilizacji poza ziemskich. a dlaczego, Twoim zdaniem, kalendarz Majów kończy się na 2012?

Gość bo główny
majek sie zachlał, nie dopisał i poszło do druku bez reszty...

truskawkowa --- > ja nie wierze w kalendzare majow ani w siwetego mikoloaja, bylo duzo patachalow co tez o nich pisali i co? do dzis zyjemy wszyscy... to ze sa powodzie itp itd to jest naturalne zjawisko... thc-klika --- > masz swieta racje, NIK nie zna DNIA ani godziny... a Ci majowie to nie mieli co robic to sie bzudrami zajmowali i do dzisiejszego czasu robia pranie mozgow

2000, 2006, 2012, 2018, 2024, cykl 6 lat nikt nigdzie nie napiasał o katastrofie , zagładzie ogólnym aramagedonie, nawet Apokalipse trzeba czytać ze zrozumieniem a nie z tepa wiarą, bo przecież Biblia to NIE DOKUMENT, wieksząć mozna podważyć ( tu zaskocze moze coponiektórych, Marja w momecie narodzin Jezusa była i owszem DZIEWICA, ale dziewica tylko i wyłacznie z faktu iz niezostało zawarte ( powtórzone ) drugie małzeństwo z Józefem, pieczetujace zwiazek, wiec jeżeli kobieta zaszła w ciaze pomiedzy jednym a drugim slubowaniem rodziła w ich mniemaniu jako dziewica- co sprytnie kosciół po schiźmie wykorzystał ogłaszajac niepokalane poczecie) są to momenty zwrotne, przemiany dokonujace sie we wszystkich aspektach, na pierwszy rzut oka niby nic się nie stało w 2000 ani 2006, ale jednak coś,

ale z ta dziewicą to jest spory watek , w jeżyku heb dziewica znaczy to samo co panna a , panną były wszystkie niezamęzne kobiety, wniosek - Marja urodziła syna przed slubem .

jutro zeskanuje zdjęcie i przesle Wam oczy tadzika:-o opowiem jak to było dokladnie, stał i czekał na mnie, to zaczęłam rozmowę, jak tam w przedszkolu? jak dziei inne? czy ma fajnych kolegów? w jakie zabawy lubi się bawić? a on stał zniecierpliwiony i coś tam odpowiadał, a w końcu tak jakby nie wytrzymał i powiedział mi to zdanie....tak zabrzmiało jkaby miął już dosć ukrywania się w tym młodym ciałku, okropniaste!!!!! no mówię Wam najgorsze, ze tym takim piskliwym głosikiem to powiedział, to było takie nienaturalne, ale chyba gorzej by było gdyby nagle jakimś basem się odezwał. co do rodziców to w życiu tego nie powiem, nie lubię wpieprzania się w czyjes życie prywatne na pewno byłoby im przykro. aha jak tadzik był mały to zabił chomika siadając na niego tyłkiem, po prostu chomik się udusił, niby przypadkiem siadł, ale teraz juz nie wiem czy to był przypadek:-o

Gość wiec to nie stara dusza
tylko opetanie:O

ja tam nie wierzę w takie opetanie, wydaje mi się, ze on jest na coś chory, jest na pewno inteligentny ponad przeciętną, ale przy tym jego mózg jest wypaczony, nie interesują go zabawy, rówieśnicy, czasem siedzi godzinami i patrzy się tylko, ciekawe co wtedy sobie mysli, może jakieś chore fantazje snuje. normalnie go widze jak bierze nóż i zarzyna całą swoją rodzinę:-o

Gość byc moze to przypadek
... ale czy widzicie powiazanie pomiedzy tymi dwoma nickami "dziewczyna z kubkiem herbaty" i "Lisciasta" (co? herbata! :) )

Gość A ja powiem tak...
Ok wklej ta fotkę, chętnie zobaczę, a w to co piszesz i tak nie wierzę, a jeśli nawet to prawda to koleś sobie po prostu upatrzył Ciebie jako naiwna istotę z ktorej można sobie jaja porobić :D

wracjac do moich historii... to mialem nieco inne od tematu... poprostu snila mi sie moja przyszlosc, jak wiadomo nie cala, snily sie te zle momenty... np widzialem siebie jak sie topie... i zrezycziwscie kiedys sie topilem na basenie bo ktos mnie popchanl i wlecialem na gleboki, z kolega, ale jakos wyszlem z tego caly... Kiedys myslalem albo chcialem zostac ksiedzem... oczywiscie bylem w zwiazku... ta mysl chodzila mi dziennie po glowie... pol roku tak myslalem... az do czasu... kiedy to przysnil mi sie Pan Jezus... biale swiatlo... i przemawial do mnie... ze to nie moja droga... dal mi do zrozumienia ze ta droga to nie dla mnie... pamietam ze mowil ze mam sie opiekowac Zona i dzieckiem, ze dla nich zostalem stworzony... i rzeczywiscie... snilo mi sie to jakies 8 miesiecy temu, odrazu na drugi dzien po tym snie, oczulem calkiem inne uczucie, nie ciaglo mnie juz by zostac ksiedzem... teraz juz mam Zone i dziecko w drodze, bez zadnych klopot zaszla w ciaze moja Zona... dla nie ktorych moze byc smieszne albo cos... ale ja sam wiem co mi sie snilo i co czulem

Gość A ja powiem tak...
Poza tym dziecko może być chore psychiczne (początki schizofrenii ??? ) więc tym bardziej rodzice powinni iść z nim do lekarza a nie jeszcze patrzeć jak bardzo odstaje ono od rówieśników. Zwłaszcza jak piszesz, że często siedzi nic nie robi i gdzieś patrzy, mi to na początki autyzmu wygląda :)