Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venganza

Przyjaciel gej

Polecane posty

Gość venganza

Czy bylibyscie zazdrosni o przyjaciela geja swojej dziewczyny?

Gość skoro to gej to dlaczego
byśmy mieli być zazdrosni? :o

Gość venganza
No wlasnie nie wiem. Moj facet jest... A o czas jaki z nim spedza wasza dziewczyna?

Gość A co to znaczy
spędza czas ? Na czym polega spędzanie dziewczęcego czasu z gejem ? Czy to czas przyjemniej spędzony niż ze swoim facetem ?

dajcie spokoj to gej czyli tak jak przjaciolka kobieta ja uwazam z enie powinien przeciez i rak twoj facet zostaje na I miejsu!!!!!!!!

Gość venganza
czas tzn spotykanie sie jak z przyjaciolka. Pojscie na zakupy, na impreze gdy moj nie moze, na koncert, do kina, basen. Czy nawet zwykle lazenie po miescie, na kawe itp

Gość to znaczy że z Twoim facetem
jest coś nie tak - kompleksy jakieś, niska samoocena

Gość venganza
Wydaje mi sie ze boi sie ze bede mu poswiecala za malo czasu. Fakt, tego przyjaciela mam od niedawna ale swietnie sie czuje w jego towarzystwie i nie mam zamiaru rezygnowac. Co moge zrobic zeby moj facet czul sie dobrze?

Gość 432
bo moze to ukryty gej? jesli wiesz, o czym mowie.

Gość hrabia von Zeppelin
gej nie gej ale chuuja ma i jaki z niego uzytek robic tez wie, a tak na marginesie: zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynka, raz chlopaczek, haslo warszawki i SLD

Gość Ytzek
Gej, nie gej, ale jak to było zauważone ma coś między nogami, a skoro Ty jesteś jego najlepszą przyjaciółką, może Ci się pewnego dnia zwierzyć, że nie jest pewny swojej orientacji i że prosi Cię o pomoc w dokonaniu wyboru. Teraz taka moda się zrobiła, że normalni heteroseksualni faceci podrywają dziewczyny na "bycie gejem", a dziewczynom to się podoba bo tacy delikatni i w ogóle, budzą opiekuńcze uczucia a potem... do zakochania jeden krok... Pytasz skąd wiem? Moja była dziewczyna miała przyjaciella "geja", którego skutecznie "wyleczyła" z homoseksualizmu, który nota bene nigdy nie był jego orientacją. Także nie dziwię się Twojemu chłopakowi.

Gość venganza
Ale on ma duzo przyjaciolek oraz faceta ktorego bardzo kocha

A pomyśl jakbyś się czuła, jakby Twój chłopak miał bliską przyjaciółkę, z którą by chodził na imprezy, do kina, na kawę, gdyby jej się ze wszystkiego zwierzał, a po kłótni z Tobą biegł do niej wyżalić się na ramieniu i oczekiwać pocieszenia... Pozwoliłabyś mu na to?

Gość venganza
tak. Jesli bylby takim typem ktory by tego potrzebowal. Ale on taki wlasnie nie jest i dlatego mnie nie rozumie

Gość hmmm oj
trudno powiedzieć

Gość 432
Ytzek juz napisal. Wlasnie o to mi chodzilo, pod pojeciem ukryty gej.

Gość venganza
Poza tym ja nie mam przyjaciela hetero tylko homo a ty piszesz o dziewczyni hetero? zreszta i tak nie mialabym nic przeciwko, tylko chcialabym ja poznac, moze tez bym sie z nia zaprzyjaznila :)

Gość czekoladowy maniak
Gej najlepszy przyjaciel kobiety!

Gość azx
Ja bym w ogole nie chcial, zeby moja dziewczyna miala faceta za przyjaciela (bez znaczenia, z jaka orientacja).

Gość venganza
Ok ale z czego to sie bierze> z Waszwgo braku zaufania do kobiet? Ja zawsze mialam lepsze kontakty z facetami a teraz co mam zrobic? Zrezygnowac ze wszystkich znajomosci? No kurde to zostaniemy sami i bedziemy sie tak nudzic ze go po roku zostawie

Jak już pisałem - nieważne czy normalny czy gej. Natury się nie oszuka. I prędzej czy później facet postanawia przedstawić Pana Wacława kobiecie z którą się spotyka. A czasem sama kobieta jest zaciekawiona (w przypadku gejów-przyjaciół kobiet, to na zasadzie: jak to u niego na mnie zadziała) I tak jest zawsze - nie ma się co oszukiwać. To już chyba znudzone jesteście w waszych związkach, jak poszukujecie przyjaciół poza nim. Zaczytane w Cosmo i innych badziewiach, gdzie podstarzałe redaktorki wściekłe i paskudne, niezadowolone, że nikt ich nie chce puknąć, samousprawiedliwiają się przyjaźnią z gejami i propagują ją na zasadzie - jak mnie nie nikt nie chce, to i niech czytelniczki rozwalą swoje związki.

Gość azx
Bo predzej czy pozniej dojdzie do klotni miedzy partnerami, kobieta poleci sie wyplakac do przyjaciela i nigdy nie wiadomo, czy nie wyjdzie z tego cos wiecej. Nie rozumiem zreszta, dlaczego nie mozesz miec przyjaciolki?

Gość venganza
Przyjaciolki tez mam. Ale mam tez kilku kolegow na ktorych przyjazni mi zalezy i nie chce tego zostawiac. Nie spoufalam sie z nimi i jest ok. natomiast nie rozumiem czemu facet jest zazdrosny o geja. Rozumiem te obawy ale chyba powinien mi zaufac...

Gość veganza zobacz
o gejach Z jednego bloga Zacząłem się puszczać…dawno nie widziany kumpel ze studiów zaprosił mnie na grilla, środek weekendu majowego, dom z ogródkiem, wiaterek, trochę słoneczka, żona odprawiła się do mamusi, byliśmy sami, karkóweczka, zimne piwko, na koniec żołądkowa no i się schlaliśmy, a że ze mną nie można pogadać o samochodach , studia były już obgadane to skończyliśmy na tematach łóżkowych. Powiedział, że jeszcze nikt mu nie ciągnął, to znaczy tak od początku do końca, że są jakieś tam próby ale niewiele wychodzi, no więc co mogłem zrobić, zaoferowałem pomoc, wiedział, że jestem gejkiem…no i miał ten swój pierwszy raz od początku do końca…pijane kutasy jednak się stawiają…na trzeźwo wyrzuty ale chciał jeszcze, znowu byłem jak ta karetka na sygnale, rano poszło szybciej, sam też nabrał ochoty na spróbowanie… poczułem w sobie energię psa spuszczonego z łańcucha, sperma tryskała, lała się, kapała a były chwile że już nic nie leciało, faceci wyrywani na chatach, możecie nie wierzyć ale pierwszy raz byłem w saunie i pierwszy raz jechałem na viagrze, jeden pasywek, młoda zgrabna d**a, chciał być posuwany na maksa, sam zaproponował, połknąłem ¼ tabletki, zadziałało, fale gorąca, pociłem się więcej niż zwykle, starczyło na kilka numerków ale nie mogę powiedzieć, że poczułem się spełniony, jedzie się, jedzie i nie można trysnąć. Jemu się podobało. Był też seks z kobietą, zgodziłem się tylko ze względu na faceta, który jej towarzyszył, dobrze zakonserwowana czterdziecha, byłem w niej i w nim i zdecydowanie kobiety mnie nie interesują, nie dam się już namówić na podobne eksperymenty. Było tego za dużo. Norma roczna wyrobiona. I jedno mnie dziwi, niektórzy namawiali mnie na seks bez zabezpieczenia, ciągnięcie rozumiem ale seks analny bez gumek, fajni, młodzi ludzie ale…brak słów a najbardziej wk**wiali mnie pod tym względem żonaci faceci, którzy rżną się i nie myślą o swoich żonach, kretyni…zaniedbałem znajomych, siostrę, która rozstaje się z facetem po prawie dziesięciu latach bycia razem, pracę i to wszystko przez seks, przez chwile, które trzeba łączyć z innymi chwilami by zagłuszyć w sobie potrzebę szukania chwil. Czasami tak już mam, jestem sam więc nikogo nie krzywdzę, przynajmniej świadomie…

Gość venganza
No i co z tego? Rownie dobrze moglbys napisac o puszczajacej sie dziewczynie :D

Gość Pasywny Kajetan
I cała prawda wyszła na jaw! Venganza sama jest gejem i obawia się że jego chłopak odkryje że puka się z innym facetem.

Gość veganza zobacz
dobre:P

Gość venganza
Cos Ci nie wyszlo Sherlocku. Ale pytam powaznie. Co moge zrobic zeby moj facet nie byl zazdrosny?

Gość 43f
"Co moge zrobic zeby moj facet nie byl zazdrosny?" skonczyc kontakty z gejem.

Gość venganza
to nie wchodzi w gre :)