Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venganza

Przyjaciel gej

Polecane posty

Gość 43f
to zostaw obecnego faceta, wtedy nie bedzie on zazdrosny, z kim sie spotykasz.

Gość venganza
to tez nie wchodzi w gre :D moze ktos byl w takiej sytuacji i umie mi poradzic? Chcialabym zeby moj facet byl bardziej otwarty na kontakty z ludzmi. ja bym chciala zeby np podczas mojej nieobecnosci spotykal sie ze znajomymi, z naszymi wspolnymi kolezankami itp. No ale nic na sile

Gość Pasywny Kajetan
Będę chamem skoro Venganza tak idzie w zaparte. Jej się marzy po prostu double penetration.

Gość venganza
No tak. Dla was to takie proste powiedziec przyjacielowi odczep sie? Dla mnie to glupota jesli ma sie dla zwiazku rezygnowac z przyjaciol lub dla przyjaciol ze zwiazku. jak ktos stawia ultimatum to czas sie z nim pozegnac.

Gość Pasywny Kajetan
Venganza musisz wybrać - albo kumpel gej, albo facet. Innej alternatywy nie ma. Dosłownie. Bo przez takie zachowanie będzieć zatruwać sobie związek i prędzej czy później wszystko diabli wezmą.

Gość paffe
No słuchaj ja powinnaś zapoznać swojego faceta z tym gejem , może on nie jest taki zły , może się polubią a jeśli nie to na prawdę , nie sprawiaj chłopakowi zazdrości , faceci nie lubią być zazdrośni bo boją się że stracą kobietę i nie ważne czy Twój przyjaciel jest gejem , ogranicz kontakty z przyjacielem i poświęć więcej czasu dla chłopaka , wtedy zrozumie że jest ważniejszy od przyjaciela i jest tym jedynym a nie "drugim z kolei"