Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjkahdjgfhg

POLKI MAJĄ NAJŁADNIEJSZE PUPY

Polecane posty

Gość Ludtwik
Ja tam nie mam takiego poczucia, ze musze glosowac na Polki, glosuje na te tyleczki, ktore mi sie podobaja...

Gość PAWEł24
JA TEZ UWAŻAM ZE POLKI MAJA NAJLEPSZE PUPY A TA WYŻEJ TEZ MI SIE PODOBA

Gość jajecznica
fajowy ten konkurs sloggi, większość zdjęc jest ładnie zrobiona i moim zdaniem powinna być po części oceniana właśnie jakość zdjęc: powiedzmy tyłeczek w 80% a jakosć zdjęcia w 20% niech wpływa na ocene.

Gość romcio paluch
a co myślicie o tych co ja wkleiłem

Gość Kociszcze
Moim zdaniem nie powinna miec kompleksow(kobieta na tym zdjeciu), mysle , ze zajelaby ciekawe miejsce w rankingu slogggi. Moze tylko powinna bardziej opalic i posmarowac np kremem pupe

Gość romcio paluch
a ty facet jesteś Kociszcze tak jak ja czy to jest opinia kobiety

Gość upupupupupuup
podnoszę temat moim zdaniem polki maja fajne tyłeczki i ten wyżej też jest ładny

Gość 10 i 23 the best

Gość polki maja najgorsze pupy
:O

Gość lululababy
fajne maja, ale oststnio pojawila sie konkurencja i zdjecia lepsze najfajniejsza ta kolo tych ladnych zaslon moim zdaniem

Gość Kasza_manna
Murzynki i latynoski- maja super pupy.

Gość dragon1
poza głosowaniem publiki powinna być jeszcze powołana specjalna sloggi-spec-komisja do spraw jędności i krągłości :) odpowiedni ludzie by ocenili jak bardzo ludzie poretuszowali zdjęcia, i które pupcie tak naprawdę są faktycznie fajne.

Gość ganionka
No wlasnie, przeciez nie mozna porownywac zdjec poprawionych photoshopem ze zdjeciami amatorskimi, zdecydowanie powinna byc jakas segregacja...

Gość babby
powinna być jakaś w ogole możliwość wyboru kategorii. np. zdjęcia pro, zdjęcia na tle regału :) niby szczegół a cieszy :) możliwe, że więcej osób by się zabrało do robienia sobie zdjęć. a kiedyś może i by się billbord pojawił: sloggi a la kredens ;)

Gość Kucharz szczecin
Dlaczego gdy ide ulica w Polsce to widze same plaskie tylki?? Gdzie te fajne hiszpanskie ksztalty??

Gość Alabinka
Moze słabo się rozglądasz. Poza tym kwestia gustu- slowianki maja delikatniej zarysowane siedzenie, natomiast latynoski i murzynki maja sterczace miesnie. Proponuje sie przeprowadzic do Hiszpanii jesli tak bardzo Ci sie Polki nie podobaja:P

Gość jaworek
pewnie, że Polki mają najpiękniejsze kształty. i na sloggi.pl mozna się o tym najlepiej przekonać - a tyłeczki różne, od tych płaskich poczawszy na odstających skończywszy.

Gość Kucharz szczecin
no niestety, Polki nie maja odpowiednich ksztaltow :( Kosciste i plaskie albo grube jak galareta :O

Gość dragon1
nie wiem gdzie Wy macie te kościste polki? ludzie, rozejrzyjcie się po ulicy. a jak nie, to wejdźcie chociażby na tę stronę sloggi. nie wierzcie bzdurom. polskie pupy są najfajniejsze.

Gość kredek
pewnie, ze polskie pupki są najfajniejsze, co doskonale widac na sloggi.pl. jak sie komuś nie podoba, to niech wyjedzie za granicę:)

Gość dawitek
ja również uważam że polki maja fajne tyłki tylko co niektóre na tym sloggi wyglądają na troszkę podrasowane zdjęcia za to ta fotka co wkleił romcio fajna naturalna nie powiem i nie rozumiem dlaczego kobietka ma kompleksy moim zdaniem nie powinna ich mieć

Hmmm no w sumie jest troche zdjec poprawionych programami graficznymi, to od razu rzuca sie w oczy. Mam nadzieje, ze dziewczyny nie przesadzily, bo jak jury je wybierze a przyjada zupelnie inne pupy...xD

Gość gonzo1
"Mam nadzieje, ze dziewczyny nie przesadzily, bo jak jury je wybierze a przyjada zupelnie inne pupy...xD" no to będzie bardzo naturalnie :) skoro teraz producenci kosmetyków do ciała biorą kobiety o pełniejszych kształtach do reklam, to czemu i nie taki potentat w bieliźnie jak triumph?

Gość matełusz
a ja tam lubię panie o pełniejszych kształtach i cieszę się, że takie też się pokazują na sloggi.pl i że mogę na nie głosować. a swoją drogą to to całkiem fajna bielizna:)

Gość ugabuga
Moja siostra wyslala foty, ale szczerze mowiac nie wydaje mi sie zeby miala szanse, za duzo boskich dupeczek, za duza konkurencja;)

Gość dawitek
panowie tak komentujecie te tyłeczki naszych pan a tu romcio wkleił fotki pięknej kobietki i na jej temat nikt nic nie pisze zdjęcia nie są retuszowane a ciałko całkiem apetyczne przynajmniej jak dla mnie

Gość hhhehen
pedalek