Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj oj oj

bardzo młode mamy a nawet nastoletnie

Polecane posty

Gonia1987 ciąze znowsze bardzo dobrze tylko w te upały nie jest mi łatwo bo troche źle na mnie działają i jak dłuższą chwile psotoje sobie na słoneczku to słabo mi sie robi i wtedy musze uciekac do domu ... ale tak ogolnie to wszystko jest w jak najlepszym porzadku :D w sierpniu 1 poznam płeć mojego maleństwa .... No niestety bede u rodzicow w domu i oni rowiez beda finansowo pomagac sami tak chcieli i sami zaproponowali i nie pozwolili mi sie nigdzie ruszac z domu moja mama kocha mnie mimo wszystko... Nie każdy jest taki jak Ty który tylko potępiać umie ;]

Gość takajednaanulka
dziewczyny a nie slyszalyscie a pracach w weekend ja pracuje na kasie tylko w weekendy zawsze cos mozna takze 2 -3 godizny codziennie po szkole naprzyklad

\"dagarowska Bóg dał dziecko i bóg da na dziecko.co ty ze wsi jestes ? \" dagarowska- nie potrafisz czytac ze zrozumieniem/? i nie jestem załosną gówniarą, mam 26 lat, wiec bujaj się:P

Gość Gonia1987
Takajednaanulka, jesteś młoda i wszystko przed Tobą... poznasz wspaniałego chłopaka, bo ten widać nie był Ciebie wart! A na Dzidzię przyjdzie czas. Bóg napewno Ci te cierpienia wynagrodziDagarowska ale chłopak tamtej dziewczyny też pracuje napewno bo jest od niej sporo starszy, a ona chce się dalej uczyć żeby Dziecku wszystko zapewnić...więc to niecałkiem tak jak myslisz DO MAMY 3 Nastoletek To właśnie najczęściej dziewczyny z takich dobrych domów najczęściej robia po dyskotekach świńskie rzeczy z byle kim - wiem bo na własne oczy widziałam!!!

Gość takajednaanulka
nie wiem czy w waszych miastach jets cos takiego FX work firma zatrudniająca mlodych ludzi i wysylająca ich na promocje na wykladanie towaru na kase cale wakacje mozna robic i zarobic troche 4 zl za godizne w ciągu miesiące wyciągne 700 zl dla mnie dobrze teraz na wakacje a tak tylko w weekendy dziecka za to nie utrzymasz ale przynajmniej mozesz sie dolozyc a rodzice bedą bardziej Cuie szanowac bo stasniesz sie bardziej odpowiedzialna młoda mamo

Ja tez jetem z dobrego domu i miłości nigdy mi nie brakowało ... a nie puszczam sie po dyskotekach jak napisałaś Gonia :P nie wszystkie dziewczyny z dobrych domow tak robia ...

Gość elzbieta mama 3 nastolatek
nie rozumiem jak taka młoda dziewczyna moze marzyc o stworzeniu komus ciepłego domu skoro sama tego porezbuje no jak ?????????? czy wasi rodzice z wami nie rozmawiaja ? a moze to wy macie rodziców gdzies i rzadzicie sie po swojemu pozyjemy zobaczymy zauroczenie mija i przychodzi rzeczywistosc czesc panów stwierdzi ze musi sie z kumplami zabawic isc na piwo na dyskoteke bo to naturalne w tym wieku chópak to pol biedy podnosi majtki i idzie dokad chce ,moze sie uczyc moze podrywac nastepne naiwne panienki opamietajcie sie dziewczyny troche szacunku dla samej siebie nie macie? facet mówi 'daj mo dowod miłosci "a wy juz nogi rozkladacie on powie głupie" ja cie kocham a ty?"a wy myslicie ze on kocha? niekoniecznie --oni w tym wieku nie panuja nad cisnieniem w jadrach

Gość takajednaanulka
Gonia1987 dzikeuje za cieple słowa ale ja chyba nie pokocham nikogo innego... i maszracje moja kumpela z bardzo dobrego domu urodizla gdy miala 17 lat zaledwie... puścila sie na dyskotece to one myslą ze wszytsko im wolno bo mają dobrych rodizcow co to zawszystko zpalacą moja mama nie zarabia duzo ale wiem ze dalabym rade ... nawet bez faceta szkole zrobilabym zaocznie gdyby Julka byla starsza.

być może brakowało tego rodzinnego ciepła w moim domu.To o niczym nie swiadczy.Jestem szczęśliwa.Niewiem czy kogoś pokochałabym bardziej. Mam to,czego chciałam,kochajacą się rodzię,.Co jest w tym złego?Nigy nikogo noie prosiłam o nic i tym bardziej nikt nie ma prawa mnie krytykować Małgii,uda Ci się,życzę dużo dobrego.Niee przejmuj się,ludzie zawsze będą gadać. Mam w dalszej rodzinie osobę,która uważa się za lepszą ode mnie tylko dlatego że pracuje zawodowo.Ale to,że ona pije, przyprowadza facetów,dzieci łażą niewiadomo gdzie,córka znowu nie zdała do następnej klasy to jest ok.

Gość Gonia1987
wiem, że nie wszystkie! Ja też pochodzę z porządnej rodziny, w której nigdy przenigdy nie brakowało miłości i ciepła. Ale wkurzyła mnie ta baba, która mówi , że dzioewczyny z porządnych domów są świete. Znam mnóstwo bogatych dziewczyn, które przed rodzicami udawały anioły a na dyskotekachj się puszczały z byle kim. to stereotyp, że tylko dziewczyny z biedy nedzy i z rodzin alkoholików przynoszą do domu ciążę. Nie zdziwiłabym sie gdyby te nastoletnei cocie tej Pani były właśnie takie. pozory niestety często mylą.

zazdna nie pojdzie w ramiona nastoletniego gowniarza jesli w domu jest ok,bo wie ze zawiodłaby w ten sposób rodziców ale jak ma sie starych w dupie to chulaj dusza piekała nie ma

Gość takajednaanulka
pozory zwasze myląąąąąąąąąąąą....... Mówię wam... wszystkie dziewczyny z dobrych domow są takie nakladają tone tapety na twarz i puszczają sie za drinka

Gość NIKI...
ja mam 18 lat i jestem w 20tyg.ciazy,ciesze sie z tego poniewaz coz piekniejszego jest niz miec dziecko i kochajacego faceta obok siebie.

Gość takajednaanulka
starych ktorzy wmawiają co moze a czgeo nie a nastolatki sie buntują i robią wszytsko wlasnie po to by zaiwez mame ktore rozkazuje nakazuje itp

Gość założycielka topiku
chciała pogadać,jak radzą sobie młode mamy a tu atak nic nowego zawiść i nienawiść

Gość takajednaanulka
zawieść*

bogate nie oznacze ze z dobrego domu mylisz pojecia dziecko maiłam na mysli dobre relacje i szacunek rodzinny a powiedzcie czy mama wiedział ze juz wspolzyjecie z facetami?

moze i rozkładaja nogi na dowód miłości ale u mnie tak nie było rozpoczeliśmy wspolzycie po 1,5 rocznym zwiazku i to była decyzja nasza wspolna a to ze antykoncepcja zawiodła to juz trudno sie mowi ... a nie tylko moi rodzice beda pomagac nam moj chłopakpracuje i juz odkładamy pieniadze na dziecko a i jego rodzice tez beda dokładac ;)

Gość założycielka topiku
nic z tego elżbieta jak sie zakocha na zabój to możesz se pogadać nie będziesz całe życie najważniejsza dla dziecka ono dla ciebie tak ale nigdy na odwrót może nie wiesz o tym ale jest jeszcze miłość taka prawdziwa

Gość założycielka topiku
NIKI ma racje

Gość Gonia1987
Do Pani ELŻBIETY Proszę Pani... Ja zawsze byłam blisko z moja mamą. Gdy chciałam rozpocząć współżycie z moim chłopakiem, to sama poradziła mi najlepiej jaką antykoncepce wybrać. A mimo tego, że się zabezpieczaliśmy to w wieku 20 lat zaszłam w ciążę. Mama nadal mnie wspiera i cieszy się, że będzie babcią. Mój chłopak nie uciekł - teraz jesteśmy małżeństwem i jesteśmy szczęśliw. Myśli Pani, że jak Pani zabroni córką chłopaków to one nie zajdą w ciążę????? To co Pani9 pisze o młodych dziewczynach i chłopakach to stereotypowe myslkenie!

Gość NIKI...
ze szkola jest wszystko dobrze,tylko gorzej z praktyka bo nie wiem jak wytrzymam w zkladzie fryzjerskim w takie upaly w sieprniu a teraz ledwo w domu wytrzymac.

Gość dagarowska
tez jestem z dobrego domu i nie rozłozyłam nog by pryszak mi wlał sie w pipke. szanuje sie i ciało.(tznaczy teraz mam męza).

NIKIja jestem w 22 tygodniu :) na kiedy masz termin porodu?? ja mam na listopad 15 czujesz juz ruchy brzdaca??

Gość do Gonia1987
Ty nie wiesz co to porzadny dom. jakbyś była z takiego domu, to byś się nie puściła...

to juz sie zaczyna robić nudne jak chcecie ponajeżdżać młode mamy to załóżcie własny topik a nie zawracacie tutaj nam głowy i nas obrazacie my chcemy porozmawiac miedzy soba a nie wykłucac sie o swoje racje!

Gość dagarowska
fajnie napisałaś"chłopak nie panuje nad cisnieniem w jądrach" i żąda dowodu miłości i ta juz rokłada nogi a ten wlewa bez pamieci sperme. A ta płacze ze ciąza. Bo nie mysli chłopak o spermie ale by sie wyżyc:)

Gość czekać tylko aż znowu
rozłozycie nogi, bo trafi się następny nastoletni chłopiec, który to niby będzie was i wasze dziecko kochał, a wy głupie znowu znowu nastawicie tyłki i znowu bedzie dziecko, a męza żadnego. Tak się rodzi patologia.

dagarowska czy według ciebie 22 chłopak to nastolatek nie panujący nad swoim wytryskiem? Stary to on nie jest ale również nie jest nastolatkiem!

Gość Gonia1987
Kochana, ja spałam z jedym chłopakiem w życiu, który teraz jest moim mężem!!To jest puszczanie się????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Mam prawie 21 lat, ciepły dom i kochającego męża i rodziców!!!!!!!!!!Nie ma nic piekniejszego. A W moim domu zawsze panowała miłość. Mam cudowną mame i tatę. Wiele im zawdzięczam a praktycznie wszystko. Nigdy nie zaznałam z ich str. przykrości. To nie jest dobry dom????????????To wg Ciebie jaki to dobry dom?????????????????? Gdzie mamusia i taus daja na wszystko i nie interesują sie dzieckiem??? Moi rodzice zawsze powtarzaja, że są ze mni dumni. Na studiach dostaję stypendium naukowe, pracuje w weekendy chociaz bym nie musiała bo mąż dobrze zarabia, ale chcę. I jestem dumna z siebie.