Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

No w zimie może być trochę ciężko. A śnieg pewnie się trafi. A jak nie śnieg to deszcz i mróz z czego wyniknie lodowisko na chodnikach

Chodzi o to, by najgorszą pogodę w domu przesiedzieć:) Latem było by mi żal.

No Sandra ma rację:D Zaliczysz kilka imprez a po karnawale i tak nie będzie jeszcze pięknej pogody:)

Tak późno nie mogę. Grudzień/styczeń jest ok. Ale już mam takiego stracha, że szok.

Hinter bedzie dobrze:) ja jestem panikara i panikuje strasznie ale mowie ci nie martw sie waidomo pobyt w szpiatlu i to jak ci grzebia wkolanie to nie przyjmenosc ale jak widziz wszyscy zyjemy:) p.s a ja sie teraz zajmuje panikowaniem przed tym smeinsyzm badaniem ktore mam we wtorekmogloby juz cos na nim wyjsc i wreszcie bym miala spokoj;/

Sandra, owszem, widzę, że wszyscy żyją.:) Ale to nie znaczy, że u mnie też tak będzie.

Megusia, raczej realistka.:) Tak Julcia, mówią że fałd mam i chondro, no i jedno i drugie odczuwam...chyba:) Choć osobiście czasem czuję że całe moje kolano jest zafałdowane. Czuję, jak jakieś wielkie, miękkkie struktury rozciągam na siłę przy chodzeniu, zginaniu itp. Sandra, pocieszanie dobrze ci wychodzi:)

To tym bardziej nie masz się czym martwić:) Nie wiem czy dobrze się orientuje ale wydaje mi się, że ten fałd może Ci pogłębiać chondro więc dobrze byłoby go wyciąć. Będziesz czuła że masz kolano bez niczego zbędnego w śroku i z chondro zrobią Ci porządek:)

Na pewno pesymistką :P optymistka = na pewno mi pomoże :) realistka = większe prawdopodobieństwo że mi pomoże, ale może coś pójść nie tak pesymistka = na pewno coś pójdzie nie tak :P

Siemka. Ja nie pisalam bo niespodziewanie pojechalam na grzybobranie :) grzybki zebrane i wrocilam... :)

No udalo sie mimo ze kolana (a wlasciwie jedno kolano) odpadalo ale grzyby byly silniejsze ode mnie i sie nie poddalam... Uratowalam honor rodziny bo najwiecej zebralam :P Ogolnie to troche prawdziwkow i troche podgrzybkow, tak pol na pol, kilka sie krawcow trafilo i kozlarkow :) Ale jestem zadowolana :)

a mi kolano odpada od ćwiczeń :/ lekko mnie to niepokoi bo w zeszłym roku po artro, kiedy to kolano było naprawde nie w formie, byłam w stanie wykonywać te ćwiczenia w zakresie bezbólowym, a teraz przy każdym naciśnięciu piłki mam wrażenie że moje kolano rozrywa się od środka :/ no ale to może objawy starości heheh :P

Hehe... no ja zauwazylam ze jak robie czworoglowe to po stu ledwo co chodze tak mnie boli jedno kolano... :/ ciekawe czy u mnie tez na starosc :):)

ja od pierwszego razu :P a tych z podnoszeniem nogi w ogóle nie moge robić bo mi jeszcze dodatkowo biodro nawala :/ ten ból mnie kiedys wykończy :/ :P

hehe i Polki wygraly!!:) moj tata dzis nazbieral grzybow troche i kazal mi obeirac ale sie nie dalam w to wrobic bo potem rak nie idzie domyc:P moje kolano tez ostatnio jakos daje o sobei znac ale tak to jest z esa okresy gorsz ei lepsze a raczej dni gorsze i lepsze:P jutro badanko..;/

u mnie od dawna nie ma tych lepszych :P no ale trudno, i tak nie mam na to żadnego wpływu :P super extra działa ta jonoforeza, nie widze żadnej różnicy w nasileniu bólu :P

no ja w czasie wakcji nie nazrekam az tak ale boje sie roku akademickiego:( bo u mnie najwieszy problem zsiedzeniem;/ na lekcjach ledwo wytrzymywalam a wyklady trwaja dluzej;/ masakra bedzie;/ jeszcze w dodatku te kzresla na aulach sa niewygodne do potegi dla mojego kolana:(((