Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

srednio wyzdrowialam;/ ale moze do jutro pzrejdzie:/ zabieg jutro wlasnie sobie zarz claxane wbije:P

goraczka mi przeszla :) mam ok 37 wiec mysle ze do jutr clakiem przejdzie..kataru sie raczje nie pozbede a gardlo zobaczymy... wracam we wtorek mam nadzieje:) oni nie trzymaja ludzi bez ptzreeby:P

Gardło najlepiej jakby ci przeszło. Pamiętaj aby zapytać czy jednak można mieć okres czy nie.:D

ok postaram sie musze pamietac o okresie i o zwolnieniu:P ja nie bede miec okresu to moge zaponmiec ale sie postaram:P

wiesz co watpie bo wczoraj jeszcze ten lekarz do mnie dzownil i z nim o tym rozmawialam:P no ale zobaczymy:P

Jak dzwonił, to pewnie już postanowione. Czyli w sumie przełomowa artroskopia w końcu.

no nareszcie bede miec spokoj;P wlasnie mi mama zstrzyk zrobila masakra:P nie lubie tych w brzuich mnie to boli:(

ja miałam clexane w ramie i uwierz mi że w porównaniu z tym w brzuch nic nie boli :P a siniaka miałam tam chyba 3 tygodnie

w sumie to sama chciałam, bo na początku wydawało mi się że lepiej w ramie niż w brzuch, ale potem zmienilam zdanie heheh i prawdą jest, że lepiej robi się samemu wtedy w ogóle nie boli :)

Dokładnie, ja dostałam w szpitalu przez pielęgniarkę to trochę zabolało, a jak sama to nic.