Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

hehe Hinter tez myslalam ze to kolano skoczka ale megusia mi wytlumaczyla ze to nie to:P tak taping dziala tylko w czasie posiadania plastrow ale w miedzy czasie cwicze miesnie ktore pozniej beda zastepowac taping:P

Wszystko jakoś pomaga:D Dobra, uciekam i życzę mało bolesnej nocy. Pa:)

Ale sie wczoraj rozpisalyscie... :P wczoraj mnie po tym basenie kolano bolalo i dzisiaj tez mnie boli... tylko ze ten bol to jest jakis inny niz zawsze... W poniedzialek kostka mnie w ten sam sposob bolala jak wczoraj i dzisiaj kolano... ale da sie przezyc :P Sandra, jak przeczytalam co Ty masz na tych rahabilitacjach to mi szczeka opadla... ile czasu Ty tam musisz spedzac...

Kacha, mi też szczęka opadła:) Sandra, jak tam noc minęła? Kolano dało spać?

Hinter noc tak sobie nada ranem sie jak zawsze obudzilam...ale wzielam drugi ketonal i spalam do 10 prawie:)

A ja chyba znowu przekombinowałam :( Mam dziwne wrażenie, że poraziło mi jakiś nerw w kolanie po tym zastrzyku 😭. Jak się dotykam albo niechcący uderze w miejscu wkłucia to czuje taki przeszywający prądowy ból po przeciwległej stronie kolana, który w dodatku promieniuje na łydke :( Będzie reklamacja :P

Sandra, to nawet spokojnie było:D Megusia, może to jest tymczasowe i przejdzie. Reklamacja?He,he,he. A ogólnie to wkłucie pomogło?

Jest lepiej niż było, ale nie puściło do końca :/ a ten ból miałam już w czasie zastrzyku, był po prostu okropny, jakby mi miało skóre rozerwać, tylko wtedy myślałam, że tak ma być, ale teraz już mi sie tak nie wydaje, bo to jest po drugiej stronie kolana i jeszcze na skos :P

Nie no wkłuł się chyba dobrze, tylko w kolanie nie jest wcale tak prosto, bo są tętnice, naczynia krwionośne i nerwy, dlatego robią to pod kontrolą usg. Może tak ma być, nie znam się, ale po prostu wydaje mi się to dziwne, że celował w jedno miejsce, a bólowo poszło mi zupełnie gdzie indziej i ten stan sie utrzymuje do dziś :/ Ale nawet jeśli poraziło mi jakiś nerw to i tak wole to niż poprzedni stan mojego kolana :D

hehe no to fakt mnie jak kiedys robili punkcje to sie wbili w zyle:P ja patrze skad tyle krwi przerazona a lekarz \"upss trafilem w żylke\" hehe

wiecie co mi sie stalo:(( mam chyab uczulenie na ten klej od plastrow:(( bo odkleilam taping a tam takie lautkie ranki az do krwi:(( strasznie szczypi aaaa:((

Mi ostatnio tapy tak zdarły skóre, ze miałam odbity ten wzorek z kleju, niespecjalnie estetyczny widok :/

wiesz co?? ja tak patrze na te ranki i bardzo mozliwe ze ja tez oderwalam plaster ze skora;/ bo alergia do krwi to raczej dziwna;/ ale moja noga wyglada jak po wojnie;/ same blizny =+ to cospo tapingu + ajkeis komary mnie pogryzly;/ mini ubiore za 10 lat:P pod warunkiem ze bede wteyd jeszcze mogla ze wzgeldu na wage haha

hehe ja sobie przynajmniej zdarłam równomiernie, miałam z przodu kolana wydarty taki czerwony obszar, a z tyłu na udzie skóre wydartą w klejowy wzorek ;)

hmm jednak nie byla to moja ostania wizyta... wiecie co jakby ktos potzrebowal jakas orteze to moge oddac za bezcen bo juz mam cala kolekcje a bede nabywac kolejna takze wiecie;P

no orteza zamiast plastrow bedzie bo jak tak dalej pojdzie to bede miec jedna wielka rane na nodze...ale dzis mi nie popuscili na te ranki nakleili plaster;/ mam niby odkleic jak bedzie szczypac i chyba zaraz to zrobie:P wogole straznnny wycisk dzis mialam:P