Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka2007

Wracam do Polski!!! Koniec z zyciem na obczyznie!

Polecane posty

Gość Polka2007

Mam dosyc, wracam do domu!!! Za 4 tygodnie bede w Polsce i doczekac sie nie moge! Nie bylo mnie w kraju przez 2 lata. Pojechalam do Anglii, bo myslalam, ze to ziemia obiecana, raj. Pomylilam sie...przez te dwa lata przeszlam wiele upokorzen, nerwow, pracowalam ciezko fizycznie i co z tego mam? bagaz doswiadczen i kieszonkowe! Zaluje, ze wyjechalam! Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej! Nie wstydze sie przyznac, ze popelnilam blad wyjezdzajac!

Gość Prescillla
Nie wracaj bo nam podniesiesz bezrobocie.Niechcemy Cię. Siedz sobie tam jak Ci było tak dobrze i sprzedawaj kotlety.

Gość hihi he he
dobre to hi hi hi

Prescillla Ale ty zalosna kobieto jestes!!!!!!!!zazdroscisz czy jak?:O Wkurwiaja mnie takie komentarze jak twoj,glupia babo:O

Polka2007 ja niebawem wracam do Polski bo 10 -letnim pobycie za granica ;)

Gość Polka2007
Prescilla.....ale Ty glupia jestes!!!!!! Jeszcze sie dziwisz, ze bezrobotna jestes, prostaczko Ty..ehhh!

Gość Polka2007
milka30---->jak nastawienie? jaki jest powod powrotu, jesli moge zapytac? Pozdrawiam Cie serdecznie

Gość hihi he he
ja tez bym wrocila bo dom to jednak dom...ale wzielam sie zakochalam

Gość Prescillla
jedna broni drugiej, nie było ziemii obiecanej to patriotki puste wracają. Nie potrzeba nampustaczek.Nie jestem bezrobotną, mam prace , a jakbym jej niemiała to napewno bym nie opusciła Polski.Wstyd.

Gość Polka2007
Dlaczego atakujesz? pelno jadu w Tobie..

Wracam bo mam dosyc juz zycia na obczyznie.maz zostaje a ja z dziecmi wracam,bo tesknie bardzo.Mam nadzieje ze znajde prace,ze bedzie dobrze:) kazdysie puka w czolo ze ja do tej\"biedy\"chce wracac ale ja juz postanowilam i zdania nie zmienie:)

Gość taka sobie kobieta
Prescillla - taka zawisc , jaka ty nosisz w sobie nalezy leczyc slonko. jestes glupia i pusta jak beben . cale szczescie , ze za granice nie wyjechalas , bo takie osoby jak ty wstyd temu krajowi przynosza. prostaczko , ty nie powinnas udzielac sie nawet na forach publicznych.

Priscillla Nie boj sie dziecko zlote,nie zabierzemy Tobie eteatu w \"Biedronce\" :P

Gość taka sobie kobieta
milka :)

Gość terdyferon
ale ty milka30 prosta jestes

Gość Polka2007
milka30------>ja dokladnie z tych samych powodow. Jest mi tutaj ciezko bez Rodziny, Znajomych...jestem dwa lata i nie moge sie przyzwyczaic. Wracam, to juz postanowione!

Gość Prescillla
w biedronce niemam komputera i same jestescie puste jak bemben i nie wychowane.Wogóle co to za słowo puste?nie macie większego zasobu słów? kolejna sprawa , jak mozna zostawic męza i dziecko i wrócić ? i gdzie pod most?i do Tesco.Bo nie dostaniesz innej pracy .jest popyt ale na fachowców a nie na takie bez wykształcenia i bez fachu. Rodzine zostawiła wyrodna matka.Nie bede z tobą nawet polemizowała juz.Przegiełas na całej linii:O

Gość terdyferon
Prescillla masz moje poparcie nieudacznikom mowie nie wracac !!!!!!! zdradziłas polske to i tam siedz To twoja kara lataj tam zebrac lepiej tam niz tu

Gość taka sobie kobieta
otoz to - w zyciu dobrze byc prostym czlowiekiem ale inteligentnym i wrazliwym . o uczciwosci juz nie wspomne . ja cenie sobie prostote u ludzi. nie mylic z prostactwem :)

Gość błagam odpowiedz
po co siedziałaś tam 2 lata skoro było tak strasznie i tylko "kieszonkowe" sobie przywiozłaś?!

Gość taka sobie kobieta
a mamy juz tu 2 prostakow lub 2 prostaczki :p

Gość terdyferon
uwazam ze powinni zabrac wam prawo powrotu powinnyscie dostac bilet w jedna strone

Gość terdyferon
taaak prostakow bo nie bylismy na zlewozmywaku "???? hahahah dobre

Gość Polka2007
terdyferon----->widze, ze udzielasz sie na kilku topikach i szukasz zaczepki! Sluchaj, jestes monotematycznym, ubogim w slownictwie palantem, ktory siedzi na kafeterii i pisze farmazony. Wez sie zajmij swoja bezsensowna egzystencja i spierdalaj!!!

Gość Prescillla
wyrodna i niewazne czy zostawia męza czy dzieci.Odesparowuje ojca od dzieci. Zostawia męza,dla mnie to suka bezduszna.

Gość taka sobie kobieta
terdyferon - co twoj zawistny mozdzek wolalby , nikogo to nie interesuje :)

Gość taka sobie kobieta
terdyferon - oj skarbie , wracaj do szkoly bo masz wiele zaleglosci. nie znasz pojecia "prostak" beeeee :p

Gość terdyferon
tylko "wybrancy narodu "-czyli niedorajdy nie potrafiace sobie tu radzic mogli tego posmakowac Mnie to na szcescie ominęło Tak sie skałda ze bedac w polsce zarabiam wiecej niz nie jeden przecietny dobrzy zarbiajacy Anglik