Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka2007

Wracam do Polski!!! Koniec z zyciem na obczyznie!

Polecane posty

Gość Prescillla
pustaki palanty.boze co za słownictwo.Kobieto opanuj emocje.

Gość Polka2007
Siedzialam po to, bo chodzilam do szkoly. Nie chcialam przerywac, czegos, co mnie interesowalo. Wyczerpujaca odpowiedz??

Gość taka sobie kobieta
Prescillla - czy zawsze siedzisz w kosciele w 1 lawce ??

zalosni jestescie i tyle...zazdrosc przez Was przemawia.Zazdroscicie tym co wyjechali i sprobowali a ze im sie nie udalo-coz,taki zycie...Siedzicie na zasilkach dla bezrobotnych,jestescie pelni frustracji,piszecie takie bzdury ,zamiast pracowac jak normalni ludzie:P

Gość terdyferon
odezwała sie polka sensownie egzystencjonujaca na szmacie hahahah

Gość Prescillla
o i kolejna nowośc prostaki......jezu ty naprawde jestes kobietą? wez siedz tam lepiej i nie wracaj .Brzydze się takimi egoistkami i cwaniarami, a normalnie mówić nie potrafi. Ni składu ni ładu i do Polski wraca.:O

Gość taka sobie kobieta
terdyferon - ja wiem, ze chcialbys wiecej zarabiac - ale nie masz glowy do tego :p

Gość c-hania
Jestescie zazdrosni, bo niektorzy maja odwage szukac dla siebie lepszego zycia i szczescia, a wy umiecie siedziec tylko na dupie i krytykowac. :O

Gość terdyferon
"Nie bylo mnie w kraju przez 2 lata. Pojechalam do Anglii, bo myslalam, ze to ziemia obiecana, raj. Pomylilam sie...przez te dwa lata przeszlam wiele upokorzen, nerwow, pracowalam ciezko fizycznie i co z tego mam? bagaz doswiadczen i kieszonkowe! Zaluje, ze wyjechalam! Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej! Nie wstydze sie przyznac, ze popelnilam blad wyjezdzajac!" nagle zmieniłas zdanie ????????????????? :D:D:D:D:D:D:DD:D chodzila do szkoly.HAHAHAHAHA wez sie zdecyduj na jedna wersje

Prescillla moj maz sam mnie namawia na powrot do Polski,zeby dzieci wychowywaly sie w Naszej ojczyznie a sam do nas niebawem dolaczy:) Glupio Ci teraz suko?:P

Gość Polka2007
terdyferon----->jestem ciekawa czy stac Ciebie na konfrontacje poza kafeteria? czy tylko moraly prawisz pod anonimowym nickiem?

Gość Prescillla
a niby czego mamy ci zazdrościć .ze jestes na wygnaniu na obczyżnie i służysz anglikowi, podajesz pizze i biura sprzątasz? tego?My tu mamy prace, potrafimy sobie życie zorganizowac, to ty byłas tu bezrobotną. taki tłuk to pracy miec nie będzie. Mamy tu domy, rodziny i stabilizację, a ty co?życie na walizkach i mamy ci tego niby zazdrosciC? pomysl zanim chlapniesz głupote...:O

a.ja jak bym tylko mogla tez bym wrocila.:( Niestety na dzien dzisiejszy nie moge. wiem jednak ze i ja bede mogla tak kiedys napisac. Powodzenia dziewczyny.

Gość Prawdziwy Polak - katolik
I co teraz to chcesz miszkac w Polsce, w naszej wspaniałej IVRP? nic z tego!! PiS już tworzy ustwe zabraniajaca powrotu takim łże-polkom jak ty!!

Gość taka sobie kobieta
c-hania - ano wlasnie . ale chyba wiesz , ze krytykowanie to najprostsza rzecz pod sloncem . nie potrzeba nawet do tego zadnej inteligencji , kazdy cep sobie z tym da rade. :)

Gość terdyferon
taaak jestem zazdrosny o to ze jej sie nie udało och jaki ja jestem zazdrosy :D:D:D:D hahahahah czemu mi sie zawsze udaje a innym nie :D:D:D no czemu wrrrrrrrr:D nie rozsmieszajcie mnie i posmiewiska z siebie nie róbcie

przez Was przemawia jedna WIELKA ZAZDROSC ,bo siedzicie i tylko czekacie ze spadna wam pieniadze z nieba a inni maja odwage wyruszyc na ich poszukiwanie ;)

Gość taka sobie kobieta
milka - ty sie nie tlumacz - bo te matki polki z wielkimi cycami na to tylko czekaja. to twoja sprawa - a nie ich.

Gość Polka2007
Chodzila, chodzila....i moze teraz pomachac dyplomem takim nieudacznikom jak ty. Ile masz lat...30...zaloze sie, ze jestes starym kawalerem, z niskim poczuciem wlasnej wartosci i niestety tak juz zostanie, bo niczego soba nie reprezentujesz

Gość Prescillla
milka o kolejne słowo suka......czy naciebie tez tak dzieci mówią skoro takie słownictwo z twoich ust wychodzi?Agrsja przez ciebie przepływa bo to ty jestes sfrustrowana , na obczyznie, wracasz bez męza, zaczynasz od nowa i wsciekasz sie...suko:O boze co za słowo.:O Kobieto.wy naprawde jestescie żałosne ,ośmiele sie powiedziec ze ta co tak wyzywa to ma tu kilka nicków.

Gość Prescillla
jeju :D wy naprawde jestescie walnięte.my zazdroscimy wam.dobre...pytam czego?noszenia anglikom pizzy?:D .nam nic znieba nie spada, pracujemy u siebie, a nie na obczyznie i tez machamy dyplomami..........żałosne.ile macie lat?

Gość taka sobie kobieta
prescillla - bo jestes typowa suka , tylko suka moze takie teksty pisac .

Gość terdyferon
milka durnoto !!!! ojczyzna jest tam gdziie sie płaci podatki Ty płaciłas ale do innego budzetu w dupie miałas to by pracujac tu robic cos dla tego kraju Mowiac ojczyzna o Polsce jestes hipokrytką

Gość ludzie opanujcie sie
Jedna z podstawowych zasad Unii jest swobodny przeplyw ludzi i uslug, co oznacza, ze kazdy ma prawo dowolnie zmieniac miejsce zamieszkania i pracy w obrebie UE. A wy mozecie sobie toczyc piane i krytykowac czyjes zycie po proznicy, lepiej zajmijcie sie swoim "idealnym" zyciem :O

Prescillla Chcialam zauwazyc ze Ty pierwsza napisalas o mnie SUKA :) napisze Tobie tylko jedno-zazdroscisz nam jak cholera i dlatego tyle jadu z twoich wypowiedzi wyplywa :)

Gość taka sobie kobieta
podatki mozna placic wszedzie - w zaleznosci gdzie pracujemy. a pracowac i zyc mamy prawo nie tylko w polsce. rozumiesz , ptasi mozdzku ??

Gość Prescillla
suka to twoja matka skoro urodziła taką suke jak ty.Chcesz wojny to ją masz gnido z owłosionym tyłkiem.Wracaj na ulice niech cie wyrżnie półk anglików tak jak do tej pory.Wstyd ci przyznac ze ci tyłek zerżneli angole rumuni i innej nacji, teraz dupe do polski wieziesz.a won polki jak z koziej dupy tromba

Gość taka sobie kobieta
ale idiotka :D :D

Gość terdyferon
mika rzucic ci kwote jaka zarabiam miesiecznie ? czy wolisz sie nie denerwowac?suko:) mam zazdroscic komus tego ze był na obczyznie by na kawałek chleba zarobic ? ja zazdroszcze tym co jada na safarii do Afryki NA SERIO IM ZAZDROSZCZE!!

Prescillla Ja nie mieszkam w Anglii jak juz a pizze ,owszem,donosze ale mezowi do lozka :P