Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka2007

Wracam do Polski!!! Koniec z zyciem na obczyznie!

Polecane posty

Gość Pracująca w banku na stołku
no wyobraz sobie ze cały czas siedze na wysokim stołu i jakos nie odchodze od monitora.czy tak wygląda sprzataczka.? jestes denna.Ty naprawde powinnas mysleć i czasami włączyc ten mózg do kontaktu,a moze ty nie masz mózgu? o chyba masz bo cos słysze ze chlupie ci w głowie.........oj nie to woda a w nim orzeszek.

milka idzie do szczoty czy robic pizze?zgadujemy? a moze idzie piwo rozdawac na druga zmiane?

praca uszlachetnia kobieto.Nie wstyd ci? Mój mąz tez zarabia ma swoj firme a jednak ja tez pracuje bo mam kontakt zludzmi, rozwijam sie a nie siedze w piżamie w domu i z nudów napierdzielam na kafe. Doroboty idz, bądz idz zrób męzowi chociaz obiad jak pracuje na ciebie

no idiiotki z was i nieporadzimy:D

sorki ale ja mam zone i z obcymi panienkami sie nie spotykam by je pocieszyc znajdz sobie jakiegos innego \" jelenia\"

jaka zawisc?:D o czym ty piszesz? zawisci w to nie mieszaj.

no własnie :) terdyfron sika na was ciepłym moczem, patrz a juz chciała z nim na kawe, co za suka:D

jezcze tu zajrzalam :P pracujaca w banku a Ty niby co robisz?nie napierdzielasz bzdur na Kaffe? napierdzielasz,tylko z ta roznica ze nie jestes w pizamie tylko ze sciera w reku i chustka na glowie ;)

Gość Pracujaca w stoczni
do pracujacej w banku-------> strasznie nudna robote masz, nie dziwi mnie, ze na kafeterii przesiadujesz! Inteligencja tez nie grzeszysz, o urodzie to nie wspomne, o ale najwazniejsze, ze szef zadowolony z codziennego ssania paly!!!:)

:D poszła do pracy na drugą zmianę-piwko lać.Poobrazałai poszła. Wow :D

jestem glupia bo gdy bylam mala , moja mama bila mnie psim fiutem po glowie :(

ta ze scierą w ręku w banku:D dobre milka - oj milka dziecko...:O

pierdolisz babo mi sie z pania z banku dobrze gada 👄 widocznie to zbyt wysokie loty jak na ciebie Polka 2007 juz mi sie chciała na kawke wepchnac ,potem by chciała na kolacje a potem moze na kolacje ze sniadaniem?:D no czegos sie jednak tam nauczyłas moze ci sie przydac w zyciu pani z banku a moze jakiś obiadek po południu zjemy ?

Jeszcze sie na zadnym topiku tak nie ubawilam jak na tym :P O kurcze,juz po 14 a ja mam tyle pizz dzis do zrobienia i mega litrow piwa do podania;) Zyczcie mi milej pracy kochaniutkie:P

Gość Anaa anna Aana
pracujaca w banku z ciebie to pustak totalny, glupia pizda i nieudacznica zyciowa pierdolisz moraly a sama masz zjebane zycie i probujesz sie dowartosciowac czytajac historie innych szmaty jak ty na stosie sie palic powinno!!!!!!!!

Gość milka 31
milka stara a durna nienawidzi porazek.

teraz mam chustke na glowie ale po pracy moherowy berecik z antenka !! :)

Gość pani z banku zje obiadek z tob

Gość Anaa anna Aana
Pa ni z bank nawet da ci zamoczyc!!!heheheheheheheh

bankowo dam ci zamoczyc ..... :D

Gość Pracujaca w banku na stolku
Siedze na tym stolku i od tego siedzenia popierdolilo mi sie w glowce:( A za co ja wlasciwie na nim siedze? Aaaa,no tak,to karny stolek a siedze na nim za kare ze nie chcialam obciagnac ptaka prezesowi :(

POLKA2007----- wracaj, aj tez wrocilam 3 miesiace temu i moje zycie kwitnie na nowo,wrocilami nie dlatego ze nie mialam pracy albo co jesc, wrocilama bo chcialam zyc w Polsce, najwieksze pieniadze nie wynagrodza wszystkiego, nie przejmuj sie docinkami ludzi na forum, kazdy kto Ci docina to ma niskie poczucie wlasnej wartosci i probuje dorwac ofiare na ktorej sie wyzyje, niestety ale tego nadal w Nas Polakach nie moge zaakceptowac- zawisc Polakow i tam i tutaj jest niesaowita

Gość do zuska24
popieram i podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia! BRAWO!!

Gość ehhhhhhhhh
kazdy wczesniej czy pozniej wroci do Polski ze spuszczonym łbem

Gość zuzanna mala
ehhhhhhhhhh jak juz to ze spuszczna glowa a nie lbem:)

Gość ruda ruda
nie mieszkam w Polsce , nie jest to rowniez kraj anglojezyczny . nigdy tutaj nie uslyszalam od nikogo ani jednego przykrego slowa , a takich wiele padlo na tym topiku i to w dodatku od rodakow. to jest smutne. dlatego tez tutaj , gdzie mieszkam , nie utrzymuje zadnych kontaktow z Polakami. to jest chyba cecha narodowa ta zawisc i zyczenie komus wszystkiego najgorszego. :( dziewczyna zalozyla topik , bo chciala z kims porozmawiac . wejda jednak trole i potrafia wszystko zniszczyc . :( ja tez sadze , ze takie wypowiedzi tworza osoby , ktorym w zyciu nic sie nie udaje , nie potrafia radzic sobie z trudnosciami ani podejmowac decyzji - czasami ryzykownych. ta slabosc ich niszczy i wyzywaja sie na innych - ktorym nie brak odwagi aby zaryzykowac i zmienic cos w swoim zyciu. takim trolem nie warto byc bo to wszystko wraca do was jak bumerang , niszczy psyche ; no bo jak dlugo mozna zyc majac w sobie tylko nienawisc do innych osob ?