Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka2007

Wracam do Polski!!! Koniec z zyciem na obczyznie!

Polecane posty

Gość taka sobie kobieta
usmialam sie !! :D :D lec do psychiatry prescilla bo zle z toba :D :D :D

Gość terdyferon
podatki mozna placic wszedzie - w zaleznosci gdzie pracujemy. a pracowac i zyc mamy prawo nie tylko w polsce. jasne wiec po co tu wracacie takie tłuki tu sobie rady nie dadza siedzcie tam i dobra jest

Gość Polka2007
Ja mam 24, zanim zaczniecie na mnie ponownie najezdzac, to napisze...ze pojechalam do Uk, bo sie zakochalam. Niestety milosc nie przetrwala. Chcialam zostac i zyc normalnie, ale nie potrafie byc sama, nie chce! Tak a propos, zanim wyjechalam skonczylam fil. angielska, wiec to byl kolejny argument ZA, bo chcialam podszlifowac jezyk. NIE UDALO MI SIE I WRACAM, ALE NIE Z PUSZCZONA GLOWA, BO POTRAFIE PRZYZNAC SIE D BLEDU!!!

Gość taka sobie kobieta
niektorzy wracaja - bo maja takie prawo - ciezka lepetyne masz bo nic nie kapujesz . kazdy ma prawo mieszkac tam gdzie zechce.

Gość terdyferon
nie chcesz wiedziec i dobrze mniej wiesz lepiej spisz akurat do noszenia pizzy sie nadajesz

Gość Prescillla
patrzcie a ta suka tylko jedno o zazdrości.Boze ty naprawde czujesz wstyd i nie masz argumentów, głupio ci i szukasz obrony i wyskakujesz z zazdroscią. Ok wygrałaś.Cholernie ci zazdrosze: ze stukali cie angole, ze podawałas anglikom, zydom, polakom pizze, ze klepali cie po tyłku jak nosiłaś im piwo i hamburgery, a jeszcze jak zasuwałas w willach ze szmatą.... ze język polski miałas tylko w myslach, ze byłas na wygnaniu, wow alez ci zazdroszcze.... i ze ci sie nie udało ....wielka zazdrosc.....ze mąz zostaje bzykac angielki tez ci zazdroszcze, i ze wracasz pod most i do pracy w biedronce bądz na zasiłek.jakze ci zazdroszcze.no popatrz az zielona jestem z zazdrosci ptasi móżdzku.... :O

Polka2007 Po jakiego grzyba tlumaczysz tym cwokom po co pojechalas:) twoja sprawa:) Prescillla zeby Tobie odpowiedziec riposta ,musialabym sie polozyc na dywanie,zeby znizyc sie do twojego pozimu ale nie mam ochoty:)

zaczęły sie durne podszywy a to znaczy ze kogos prawda zabolała o to chodziło-------- miało zabolec

Gość Polka2007
Dlaczego myslicie, ze kazda Polka dupy daje? z wlasnego przykladu...?? Sa dziwki i dziwkarze, ale sa tez porzadne dziewczyny, zony i matki! ZBASTUJ PRESCILLA, BO ZA DUZO NAPISALAS!!!!

Gość Prescillla
boze,co ja pisze!!!!znowu daloznac u mnie moje rozdwojenie jazni :o przepraszam was kobiety,ja tez chce do Angliii,zeby mnie ktos w koncu po dupie poklepal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taka sobie kobieta
prescillla - to dno totalne , ona nie nadaje sie do zadnej dyskusji - do mycia garow co najwyzej.

zeby Tobie odpowiedziec riposta \"\"\"\"\"\"\"??????????????:D:D:D ozesz w morde co to za sformułowanie terminy znasz ale nie umiesz ich połaczyc w sensowne zdanie masło maslane masłem posmarowane wiesz co to riposta???????????????????????????????????????????

Gość Prescillla
znizam sie do waszego poziomu a co tam, chcę poczuc jak to fajnie byc pustakiem jak wy. Narazie mi sie podopba suko byc takim jełopem jak ty.fajnie opierdalać wyzywac, super.....aha i cały czas wam zazdroszcze.Biedna 24 latka, pojechała i zakochała sie w murzynie angielskim i pewnie zaszła w ciąże usuneła i teraz płacze bo mamusia kaze jej wracac, córka marnotrawna.....a murzyn wyruhał i kantem puscił

Piszecie tak jeszcze,mam ubaw z mezem ze hey:) czytamy i smiejemy sie do rozpuku:) Polacy nigdynie wyzbeda sie zazdrosci...no coz,to chyba jest w naszych narodowych genach ;)

zeby Tobie odpowiedziec riposta \\\"\\\"\\\"\\\"\\\"\\\"\\\"??????????????:D:D:D ozesz w morde co to za sformułowanie terminy znasz ale nie umiesz ich połaczyc w sensowne zdanie masło maslane masłem posmarowane wiesz co to riposta??????????????????????????????????????????? Prescillla zaczernij nick

Gość Polka2007
Wszyscy, ktorzy sa w kraju...WY naprawde zachecacie ludzi do powrotu!!! A ty terdyferon------>gdzie jestes, zakladasz kolejny post i dreczysz ludzi? I widze, ze na konfrontacje tez nie mam co liczyc? mocny w gebie, hmmm???

Gość taka sobie kobieta
wiedzialam !! prescillla - dawno seksu nie mialas :D :D to cie boli :D

Gość Prescillla.
a teraz całkiem straciłas kontrole bo musisz sie podszywac? I terazpokazałas ze jestes słaba i przegras:) ta bitwe.Wow.........no prosze.Wygrałam.O to chodziło i żegnam pustaczki

Prescillla Do garow lec lepiej kobieto,obiad gotuj a nie bzdury piszesz i obrazasz pozadnych ludzi;) zle sie robie jak sie czyta Twoje komentarze :) poziom masz tak wysoki ze hej;)

Gość taka sobie kobieta
terdyferon tez dawno seksu nie miala. noooo , niektore kobiety na leb dostaja z jego braku :p

Gość a kto jest pożądny tu
panie polki" z angli?

Gość Polka2007
Prescilla------->ciebie nawet ogr by nie stuknal, stara, pusta ropucho!! Spadaj z tego topiku i idz do Biedronki kupic kaszanke!!! STARA, POMARSZCZONA, BEZROBOTNA IDIOTKO!!!!!!

Gość taka sobie kobieta
czesc prostaczko !! przyloz sie do mycia garnkow :D

Prescilllla masz racje,idz sobie nic tu po Tobie:P Ale mi sie zrymowalo hehehe czyli taka pusta nie jestem ;) tylko wez swoj moherowy berecik,bo ci glowke przewieje i bedziesz potem jeszcze glupsze komentarze pisala ;)

Gość a kto jest pożądny tu
on jest facetem, nie potrafisz uważnie czytasz.Uspokójta się "polki".Czekamy na was i witamy pieprzem i cjankiem.

O co wy sie w ogole klocicie? Macie prawo zyc gdzie chcecie i przeprowadzac sie ile razy chcecie :) Powodzenia! 🖐️

Gość Polka2007
A TY TERDYFERON....IDZ SOBIE DOBRZE ZROB! WSADZ OGORKA W ODBYT I PERDNIJ !!! ZEGNAM CIEBIE I TA IDIOTKE PRESCILLE!

enamorada niektorym trudno to zrozumiec i dlatego tyle jadu jest w ich komentarzach :)

Gość Polka2007
A TY TERDYFERON....IDZ SOBIE DOBRZE ZROB! WSADZ OGORKA W ODBYT I PERDNIJ !!! ZEGNAM CIEBIE I TA IDIOTKE PRESCILLE!