Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka2007

Wracam do Polski!!! Koniec z zyciem na obczyznie!

Polecane posty

Gość Justine83
ruda ruda, masz moje 100% poparcie. Tak wlasnie czytam ten topik i szlag mnie trafia, ze nasze spoleczenstwo jest takie zawistne. Nie ma dialogu miedzy ludzmi, sa obelgi i degradacja. Dziewczyna, ktora zalozyla topik, jak i wszyscy Ci, ktorzy chca wracac do kraju, zasluguja na szacunek. Latwo jest upasc, ciezko sie podniesc. Kazdy z nas ryzykuje i niestety kazdy kiedys sie zawiodl i popelnil blad. Slowa konstruktywnej krytki nie bola, bola okrutne, sarkastyczne komentarze, ktorych nam, Polakom nie brakuje!

Gość tttttttttttt
nie zauwazasz ze własnie ta co chciała sie pozalic potem od suk zaczeła wyzywac czy wam sie wydaje ze jak jestescie poza krajem to mozecie na innych co tu zostali pluc? wam sie wydaje ze wszyscy co tu zostali zyja tu na krawedzi ubustwa jak wy przed wyjazdem z Polski? Jesli tak to pragne wyprowadzic was z błedu

Gość Nadiya26l
jej zal mi to czytac kobiety jestescie gorsze od facetów ....własnie napisała kobieta temat ,chciała przeczytac co komu jak wyszło ,moze ktos tez wraca do kraju, albo wrucił a tu prosze zero zrozumienia i jeszcze te epitety wstyd! jak tak mozna nie wyobrazam sobie ze komus tak dokładac słowami ,to jest dla mnie nie zrozumiałe zeby byc az tak perfidnym człowiekiem ,nie wiem moze jeszcze zycia nie znam, a moze po prostu nie obracam sie miedzy takimi ludzmi i dla tego jestem taka w szoku !!! az smutno :(:(:( Brak kultury a wybaczcie im, to sie wynosi z domu szkoda mi ich Rodziców bo watpie ze ciesza sie z takich dzieci oj bardzo wątpie