Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka2007

Wracam do Polski!!! Koniec z zyciem na obczyznie!

Polecane posty

Gość karina Polska
Walniete jesteście. Kobieta miała rację, przegrałyście, jej dawno nie ma , a wy nadal dajecie upust swojej energii? Nie czujecie ,że piedestał został za wami? Uważam, że takie Polki jak wy powinny mieszkac w ZSRR.Szkoda ,że go juz niema, a wy nadal istniejecie. Zgińcie.

Gość Polka2007
ja juz ogórek w odbyt wsadziłam i teraz będe go lizać.

Gość taka sobie kobieta
karina teraz nick zmienila :p

Polka2007 poszla bo ja na kase zawolali:P a tak sie upierala ze w \"Biedronce \" nie pracuje;) A tak powaznie,nie wiem czy ruszaja Cie te komentarze bo ja mam tylko ubaw z tego wszystkiego :P Glowa do gory ,bedzie dobrze:) Na szczescie takich \"dziwakow\" jest w swiecie realnym garstka;)

Gość Polka2007
To fakt ,prawda jest taka. Przegrałam i walkę i swoje życie. Wracam jak piec z podkulonym okiem.Będę na zasiłku i będe zyła z waszych pieniędzy.Moze znajdę pracę, nie wiem.Jednak prosze zrozumcie mój żal i złość. Jestem przegrana i brak mi sił.

Gość Polka2007
Karina Prosta------> Ty nam tu nie pisz dyrdymalow i idz sie zajmij soba!

najpierw napisałas ze ci nie wyszło potem ze sie tam uczyłas na koncu wymysliłas nieszcesliwa miłosc co jeszce wymyslisz POlka2007

karina Polska Co,juz nick prescillla sie Tobie znudzil i wpadlas na fajny pomysl zeby sobie jeszcze z nami pogawedzic ale pod innym?:P

Gość Polka2007
milka30-------->trzymaj sie dzielnie z dziecmi! Najwazniejsze, abysmy byli szczesliwi, niewazne gdzie!!! :)

Gość Pracująca w banku na stołku
Głupie jesteście. Jak coś piszecie to pomyslcie czy to swój sens. W biedronce nikt nie siedzi na kafe, tam się zapiernicza. To tylko wy się obijacie.Na która idziecie zmianę do pubu?

a jakie to szczęscie jak facet zostawił, i trzeba wracać na stare śmieci?

terdyferon - a co ciebie obchodza powody, dla ktorych ktos wracac chce do kraju? nie masz co robic , takie nudne zycie masz ze szukasz sensacji u innych? jestes typowa pierdusnica :p ty tez pewnie siedzisz zawsze w kosciele w 1 lawce :p

no ty akurat szcesliwa nie jestes nie masz pracy jestes na obczyznie w dodatku porzucona przez jebasa ja pierdziele normalnie pełnia szczescia dupska wygrzmocone jak wiadra pola wracac do polski co?

Gość Czytac was nie da sie
Gdzie jest moderator?Trzeba zbanowac tę milkę bo dziewczyna popadnie w uzależnienie, a Polka 2007 stanie się Ruską 2005 :P

Gość Czytac was nie da sie
terdyfon rozbawiłam sie tym tekstem. To prawda -dupska jak wiadra i porzucone:P

ja siedze w domku bo mam ten komfort i nie musze pracowac :P maz dostatecznie duzo zarabia i moge siedziec na Kaffe ile wlezie:P Polka2007 tez sie trzymaj,wszystko sie ulozy i oby jak najmniej sfustrowanych osob(takich jak tu) stawalo nam na drodze ;)

Pracująca w banku na stołku--> alez my im zazdroscimy co? :D:D:D:D

Gość Polka2007
Mhhh-terdyferon sie zaczernil....zanosi sie na dluga dyskusje!!! A czy nie przyszlo tobie do tego glupiego lba, ze mozna te czynnosci/stany pogodzic? Niestety zycie to nie SHREK, piedoli sie czasami i mi sie popierdolilo dokumentnie. Glupia bylam, naiwna, mloda...dostalam nauczke, ale nauczylo mnie to, zeby nie poswiecac sie za bardzo i wiernie trwac przy swoich postanowieniach. Moze zamiast obelg i upokarzan, pogadalbys na spokojnie i staral sie zrozumiec moja sytuacje!

Gość juhasik
Polka2007 kocham cie nadal.Nie wracaj do polski.Będe z tobą nadal. uwielbiam lizac twoje zarosnięte uda,i stopu z brudem za paznokciami.Nie odjeżdzaj, gdzie ja drugą taka tu znajde?

terdyferom:D- pewnie ,że zazdroscimy i juhasikowi tez zazdroszcze uroczej panienki. Zal za grzechy powstał.:O Młoda i glłupia była, głupia to jest do dziś. ja tez byłam młoda ale nigdy takich błedów kardynalnych nie popełniałam, miałam mózg to go wykorzystywałam, najwidoczniej autorka nie miała mózgu podłączonego i straciła z nim kontakt:D]

taka sobie kobieta- nie pracujesz a stac cie na wczasy.hmmmmmmm no niech pomysle?dajesz dupy sponsorowi czy masz męza naiwniaka który bzyka inne dając ci kase bys na wszasy miała?

Ide,bo mam ciekawsze rzeczy do robienia niz czytanie waszych bezsensownych komentarzy:) Solarim,sauna i basen czekaja;) Trzymajcie sie sfustrowani ludkowie;) I do was usmiechnie sie los-bedzie parac,beda pieniazki;) trzeba w to mocno wierzyc ;) paaaaa

Pracująca w banku na stołku--------------------->>>>> :D:D:D

Gość Polka2007
Nie, nie zartuje! Mozecie na mnie naskakiwac ile wlezie, w doopce to mam!! Wracam i chetnie sie z z toba TERDYFERON na kawke umowie!!!