eternity1302 0 Napisano Sierpień 9, 2007 hehehhe nabijam tez :D dzien doberek :) sloneczko swieci, zero chmurek a w prognozie deszcz byl :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiki23 0 Napisano Sierpień 9, 2007 dziewczynki, ile zapłacę za 2 pokojowe mieszkanie w uk. w małym mieście ok 30tys mieszkanców? ( accrington)niedługo wyjeżdżam, przez miesiac dwa zamieszkam u znajomych ale potem chcemy coś wynająć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 9, 2007 hehheehe Smiley:D:D:D:D:D:D:D:D Heja!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 9, 2007 :D:D:D Ide na lezak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 9, 2007 nabijaczka nabija:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka24 0 Napisano Sierpień 9, 2007 na brązowo-- jak zawsze, kolor wyszedl ok, a teraz siedze w pracy i czekam na 16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Smiley,smaze sie smaze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 9, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Smiley,czaisz sie tutaj:P:P :D Ja spadam na lezak!!!! Jesooooooo,30 w cieniu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 9, 2007 KWA cos zle wyliczylam:O:O:O Ja pitole!!!!! hehehehe :D:D:D:D:D Moze jeszcze raz!!!! Podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Lena zaliczaczu :D Zuzka - acha :D kusi mnie znow braz ale ciagle pamietam ile sie trzeba nameczyc zeby powrocic do ladnego odcienia blond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Sierpień 9, 2007 to Wam nabije posta i ide popracowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 9, 2007 :D Pudelko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Ja TYZ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 9, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 9, 2007 kiki23 my płaciliśmy za 1 bed 350Ł plus tax ok 100Ł - miasięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najka023 Napisano Sierpień 9, 2007 dzięki annnna dopiero teraz zauważyłam że odpowiedziałaś na moje pytanie, zdziwiło mnie ze zorientowałaś się że to ta sama osoba, dzięki!!pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 9, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 9, 2007 za mieszkanie roznie (lokalizacja itp maja znaczenie) my za 2 bed 460L miesiecznie plus 87 council tax uliczka spokojna dalej od ruchliwej glownej ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 9, 2007 no to se nabilam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 10, 2007 a se nabije jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 10, 2007 To ja dziś pierwszy raz:) (choć u mie jeszcze jest wczoraj ;), a może to w kafeterii jest jutro :O - namieszałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 10, 2007 hahahahah dobrze Annnna - u nas wczoraj a na kafe jutro :D albo u nas jeszcze dzisiaj??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 10, 2007 no to teraz my mamy jutro :D spadam do lozka dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 10, 2007 :D Dzien dobry w patek Jak wy tak pozno mozecie chodzic spac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 10, 2007 nocnym markom co byli tu dzisiaj choc u nich bylo wczoraj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 10, 2007 :D dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 10, 2007 hahaha Lena normalnie :D ja poszlam do sypialni z laptopkiem i jeszcze czytalam ebooka do 3:30 :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 10, 2007 i nabijamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach