hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 to jeszcze jeden -by do tysiaca blizej bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 i bedzie jeszcze blizej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 :P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 eee no spac jeszcze nie ide:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 no to ja tez jeden :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 nio troche podgonilam licznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 hahahahah ale fuks !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 przyczailas sielap:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 nie czailam sie !!! :D slowo!!!:D nawet neta mi muli zanim moj poslalo to ty zdazylas dwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 masz tez za \"pomoc\" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Eternity:D Jaraj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 :D dobranoc i dzien dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 14, 2007 hoi:) to^pomagam od nowa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Dzien dobry! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 nie bede oryginalna dzien dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 pada .... szaro.... zimno.... :o :O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 nabijam :) lenia mam giganta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Bleeeee, ale lejeeeeee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 u mnie na razie przestalo i nawet niebo sie mniej szare zrobilo za duzo slonca mielismy :P to w trosce o nasze zdrowie pogoda sie zmienila zeby zapobiec poparzeniom slonecznym i udarom :P :o:O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 14, 2007 U mnie upal!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Zimno, szaro i ponuro - up :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Zjadłam całą bita śmietanę w sprayu na raz - źle mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Annnna u mnie sloneczko sie pokazuje :D moze do ciebie zaraz dojdzie :D a bita smietane kiedys tez tak wtrzachnelam :D i to nie raz ! :D ale wtedy bylam szczuplutka i mialam chyba lepsza przemiane materii bo mi nie \"szkodzilo\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 zawsze mialam w domu 1 pojemnik zeby miec do kawy ale jak juz go mialam w rece to czesc na kawe i czesc od razu do pyszczka :D na dlugo nie wystarczalo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 14, 2007 hej a ja wcinam jezyki wisniowe :D mniam.... czy wam tez smietanka w sprayu robi sie wodnista po paru dniach w lodowce?? (zakladajac ze dacie rade tyle wytrzymac bez sprayowania pyszczkow :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 14, 2007 u mnie dzisiaj leje :P wczoraj juz zaczynalo a rano bylo tragicznie. zanim doszlam do pracy mialam spodnie mokre do kolan :P dobrze ze w lazienkach sa duze suszarki do rak, stalam tam i suszylam spodnie majac nadzieje ze nikt nie wejdzie. chociaz pewnie nie bylam dzis wyjatkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach