eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 srebrna bransoletke z cyrkoniami lubie srebro ale bransoletka troche nie w moim stylu no ale coz moze sie nadarzy okazja zeby komus innemu ja popchnac ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 to zacznij zbierac w tym roku:D to bedzie jak ulal za rok:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 hihi masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 hihi dzieki :) no czasem mnie kobitka denerwuje swoim zachowaniem ale rozszarpywac jej nie bede :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 hihi nigdy nie mow nigdy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 ok ide obiada robic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 smacznego :) ja ide nalozyc lody dwom burzom ktore walsnie wpadly do domu :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 hehe ja juz dzis loda jadlam-truskawkowego jak na miescie bylam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 17, 2007 nio a teraz obiad sie dopiero gotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 dzwigam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 lodzika tez wszamalam :D waniliowego z polewa truskawkowa (nie smakujaca jak truskawkowa wiec dlatego ja jadlam :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 17, 2007 eeeee tak se tylko pisze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 18, 2007 dobranoc i dzien dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Na dzień dobry http://www.youtube.com/watch?v=gaNBIu2A30E :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 18, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Nabijam i uciekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Annna a gdzie ucieklas?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Oj uciekam gdzie sie da, byle z dala od komputera :( bo niestety ale jak ja zasiadę przed kompem to koniec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 18, 2007 I tak sobie wymyśliłam, że jedynym sposobem zblokowac skutecznie komputer :) tak więc łącząc przyjemne z pożytecznym zrobie mu porzadnego scan dyska :D bo coś muli strasznie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Więc żegnam Was, do wieczorka, albo do jutra, bo zanim sie przescanuje to minie pół dnia minie - trochę \"dużawy\" ten dysk a miejsca wolnego wiecznie mało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Oj za dużo "minie" - :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 18, 2007 witam :) u mnie pada :( no w tej chwili akurat przestalo ale pewnie jeszcze pokapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Annnnna skads to znam dysk duzy a miejsca malo :D ale w stacjonarnym jest nowy dysk(w ogole caly komputer nowy) i caly pusciutki wiec na troche wystarczy :D ale na nieszczescie za duzo komputerow u nas w domu i ciezko nie wpasc na ktorys :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 18, 2007 he ja tez wpadlam na kompa;) dzis u mnie piekna pogoda i slonko:Dtrzeba lapac ostatnie promienie lata:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Przescanowany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 18, 2007 ale pogoda - leje jak z cebra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 18, 2007 u mnie dzis nie padalao:Ddobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Pierwsza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 19, 2007 No to jeszcze jeden :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach