martik 0 Napisano Sierpień 21, 2007 brawo za kolejna stronke :) ja juz po spacerku, sprawy urzedowe pozalatwiane biore sie za obiadek powoli, corcia poszla do lulanka to sobie dychne odrobine.. za godzinke juz mezus z pracy wraca to zleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Martik smacznego :) pewnie obiadek na stole juz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 21, 2007 i tu tez wkleje :) http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=31866057&v=2&s=0 wzielo mnie na zabawe w cos takiego jestem jeszcze w proszku ale jak zrobie to wkleje jakas fotke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 21, 2007 eeee trzeba calosc przekopiowac do paska adresu i usunac %20 jakis dziwny ten adres :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 21, 2007 skonczylam sie bawic :) jak chcecie fotke to moge wkleic :) ale na fotce bedzie widac tylko zgniecione w kulke papiery :P okazalo sie ze taka zabawa nie jest dla mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 21, 2007 dzwigam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 21, 2007 nabijam:)Eternity za stronkenocne marki pisza zawsze jak ja przed tv siedze:Oja po kawie spie jak zabita:)cos juz na mnie nie dziala-albo raczej usypiajaco:D ide ogladac filma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Hugolina jak ja pisze to tez przed tv siedze :D mam podzielna uwage albo wykorzystuje przerwe na reklame :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 22, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 22, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Eterrnity-wsparcie nadciaga;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 22, 2007 ja mam kompa i jest w malej pokoju wiec gdybym go mialoa do drugiego ciagac by ogladac tv i pisac to :Phehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 22, 2007 uuuuu cos cienkie to wsparcie :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 22, 2007 hehehe u nas miejsce na kompa bylo tylko w salonie (no dzieci maja swojego u siebie tez ) ale tylem do tv wiec tez bylo ciezko :D na szczescie moj husbend kupil laptopa ktory mial sie nazywac \"nasz\" ale zrobil sie MOJ :D:D:D:D do kompa siadam jak potrzebujego odpalic coby mi internet dzialal :D i do sypialni moge zabrac ;) :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Witam, z pracy nici, ale cóż, podobno nie ma tego złego :D, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Widzę że ładnie \"gonice króliczka \" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 My do Polski wybieramy się 25 wrzesnia - zobaczymy czy wypali ;), na 18 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Jutro przylatuje do nas teściowa z siostra mojego połówka :), znów trochę swojskości w domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Tylko dlaczego ta pogoda taka pokręcona teraz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Annnnna gonimy gonimy :D to mowisz ze bedziesz miala wesolo z goscmi w domku fajnie :) ja czekam na pazdziernik na wyjazd ach zla jestem ze nie wypalilo teraz w sierpniu ale co sie odwlecze to nie uciecze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 22, 2007 a pogoda ladna dzis u mnie byla :) i ma byc do konca tygodnia :) dobrze bo dlugi weekend to moze sie gdzies wyskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Ale mnie wzięło na smęty ;) http://pl.youtube.com/watch?v=DSBl3QBZyUQ ja już czasami tak mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Nawet ostatni ściągnęłam sobie uprowadzenie Agaty :) http://pl.youtube.com/watch?v=Jc0-a9UBLAs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Ok, nabijamy dalej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 22, 2007 ja ostatnio nic nie ogladam ze sciaganych przed tv siedze i glownie CSI ogladam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 A przy okazji poszperam na You Tube :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 22, 2007 ale mam ten polski \'dlaczego nie\' wczoraj akurat zassalo i moze dzis obejrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Gdybym tak Jezioro Osobliwości mogła ściagnąć - ale nigdzie nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Ja zassałam, obiejrzałam po chwili kawałek i taka kopia że az strach :(, straszna, kamera w kinie , naewt krzywo ustawiona, przerwałam ściaganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 22, 2007 masz za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach