Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Hugolina, troszke sie usmialam - nederlandzkiego bo w Belgii mieszkasz :D Dobrej nauki!

napisalam nederlandzkiego hihi mialo byc niderlandzki hahah widac cos i z polskim problema mam;)

Hugolina, a ty spac z kurami chodzisz? :D tlumacze: lepiej zginac jak lew niz zyc jak tchorz. disclamer - ltumaczenie dowolne, slowo \"coglione\" ma duzo znaczen, czyli spawa interpretacji :p

hugolina, dobrze ty napisals, zle ja przepisalam ;) A o moich problemach z polskim to jeszcze sie dowiecie ;)

Hugolina lap za stroniczke 🌼 :) Lena przepadlam na car boot sale :) a potem posiedzonko ze znajomymi i tradycyjnie gra w karciochy :D

a siedzenie do pozna w nocy to juz u mnie normalne :D nie raz siedze do 2giej a potem wstawanie o 7-8 zwlaszcza jutro :o i najsmieszniej ze dzis sie nie wyspalam (pobudka o 8mej zeby pojechac na car boot) i czuje ze predko spac nie pojde dzis :D

Dea hihi nie:Dale kompa mam w malej pokoju wiec jak ona spac idzie ja bez kompa jestem:P

Eternity ciekawe jak dzis ze wstawaniem u Ciebie:) zraz mala do szkoly i jade na egzamin:O