Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 i z kawka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 i ciasteczkiem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 i tak jeszcze raz dla przyjemnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 a co tam, jeszcze raz!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 sama sobie bije brawo bo nareszcie wykapowalam to liczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 bry :) Hugolina nie wiem co za egzamin (przepraszam jesli pisalas a ja nie pamietam) ale trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Lena masz nalogu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dea masz tez do kompletu z brawami ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 dzieci zaprowadzilam sucha noga do szkoly bo nawet swiecilo sloneczko a jak weszlam do domu to sie rozpadalo :o mam nadzieje ze przestanie do 15tej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 i nabije jeszcze jednego z kawka :D \\_/> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 no i ze mi sie troszke nudzi w pracy, he he he, jeszcze raz!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Heej!! To niesprawiedliwe ;) Lena nawet tu stronki zalicza!! Masz zaliczaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 hahaha Izunia:D:D:D No,jak nie,jak tak:D palta ze mna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Lo Mamo,jak u nas leje,a najgorsze to,ze nie zapowiada sie dzisiaj na jakiekolwiek przejasnienie:O Pada,pada i bedzie padac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Jak mi wręczysz to też będę miała co palić ;) (wreszcie!) A u mnie nie pada,choć chłodno i pochmurno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Toz wreczylam Ci :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 u mnie slonce :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Wiesz gdzie:D heheeh :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 U mnie leje:O I tak ma byc jutro i pojutrze:O:O Mowia,zeby sie cieplo ubrac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Lena toż podziękowałam.....też wiesz gdzie ;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 juz po lacie, ktorego wogole nie bylo.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 jesien tez ladna, taka jesienna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 U nas bylo,jakies 2 tygodnie w czerwcu........:O:P Masakra..a takie upyly zamawiali:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 kolorowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dea:D hahaa Taka jesienna powiadasz:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dea taka jesien to tylko w Erze a nie w UK :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 oby tylko sucha byla :o tez mam dosc deszczow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 :D:D:D:D Tak zwany REMIS!!!:D:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 moja :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach