Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Eternity ziółko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 aaa za swoje podziekowalam ale nie wreczylam Hugolina za stronke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 bije i zmykam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 ja tez bije i zmykam mam za godzinke gosci, potem jeszcze ide do miasta z kolezanka po male zakupy, no i obiadek jeszcze nie zaczety a gulasz sie sporo robi :p moze zaserwuje kluseczki slaskie do tego z tym ze nie wiem czy czasu mi starczy i checi :):D buzki tymczasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zysia* 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 lili* haha hugolcia widzisz sklera moja ...... allllllleeeeee przepisow :) pospisuje i bede probowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Martik u mnie dzisiaj tez gulasz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 hehe to zesmy sie zmowily :D ja wolowy robie a ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 smiley :) to bierz od razu cos jak cie pobiera, na przeziebienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 se wlasnie robie make up, pogoda chlodna na zewnatrz chociaz sloneczko ladnie swieci, nie ma co sie oszukiwac, jesien idzie malymi kroczkami... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 gulasz ze swinki:D u mnie tyz slonko ale pizga:P a katar to mi sie leje jak woda:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 a do gulaszu frytki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 gripex the best tez mi zawsze pomagal :) ty w uk jestes dobrze pamietam ? dosyc dobry jest LEMSIP MAX - tez takie saszetki na przeziebienie i grype, wez koc i herbata z imbirem i od razu lepiej bedzie :) ze swinki gulasz tez dobry zwlaszcza z poledwicy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 to ci wspolczuje, jakos musisz dotrwac do konca dnia i do lozka od razu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 kataru smiley nie zazdroszcze, u mnie w domu juz epidemia :o Martik, a ty skad imbir bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 kupuje :) :D taki w korzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 no czysc i czolem ah, a ja myslalam ze taki w syropie bo od lat tu szukam i nie moge znalezc! dziewczyny, brakuje mi calego wczoraj ale nie mam juz sily was doczytac :p tak nawalilyscie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość becia166 Napisano Wrzesień 26, 2007 czesc dziewczyny mozna sie przylaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Tetley ma herbatę zieloną z limonką,gingko i imbirem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość becia166 Napisano Wrzesień 26, 2007 Macie moze dzieci w wieku szkolnym jesli tak to w jakim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 wiem,bo właśnie pije taką herbatkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 pouciekałyście na mój widok?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 ano dealerko :p ;) becia a ty walisz? moja w wieku zlobkowym jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili* 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 niewiem o co chodzi ale kolo mnie sklepy pozamykane ?????????przeciez to jutro jest wolne! kurde koty zarcia nie maja :( musze sie dalej wypuscic po zakupy.....jeju nie chce mi sie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Lili, wolne w czwartek macie? fajjjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Dea ale jak będziecie na mój widok uciekać to zioła nie będziecie dostawać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili* 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 nio :) dzieci do szkoły nie ida ale zastanawia mnie to ze sklepy zamkniete,kotki wpatruja sie w miseczki a tam nic nima :( pokroilam im kielbaski ........ale im sie uszy trzesly :) tak sie zajadaly .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 a co to za swieto jutro? bo moze ja tez sie do pracy nie wstawie? Izunia, mnie zielsko od dawna sie nie nalezy :( chyba ze sama sobie sypne i jarne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach