eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hiszpanskiego nie ale chcialam sie nauczyc wloskiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 heheh ja moja w tyg dobudzic nie moge:Oa w weekend wstaje sama o 7 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 dobra ide :D nie ma nie juz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 wloski heheh wreszcie na lgalu moglabys pokrzyczec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 eeee @ ze mnie i zaczailam sie :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 legalu hahaha czas na kawke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 @ hahaha marynarska:Plap-banana hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ja i bez wloskiego sobie radze ;) jesssuuuuu ide bo sie nie wyrobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ja Ci dam banana :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hihi wierze Ci hahaha ja tyz:d ale jak po wlosku to na legalu-tam sie kazdy wydziera:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 no a co @ lubia jesc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ok dolacze zapal bedziesz @ ujarana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ok dolacze zapal bedziesz @ ujarana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 heheh marynarz i dealer-tos t po calym swiecie szmuglowala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ide kawe pic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Hej! proszę mnie uświadomić o czym dyuskusja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 tyż po kawę idę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 wroc dwie stronki-podalam link by sprawdzic kim bylas w poprzednim wcieleniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 a tak wogole:) hihi wyszlo ze eternity dealerka byla:Di co ty na to?hehehe konkurencja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 leb mi pekapaskudna pogoda:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hihihihi to nie konkurencja - to topikowa siostra!!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Eternity wydało się ,że mu wspólny biznes prowadzimy!!!!!;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 dobra Izunia czas na Ciebie:dwyjaw kim bylas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hmmmm....muszę linka znaleźć a ty kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 stawiam na tancerke:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 naczycielem i urodzona aktorka hah i tyz baba bylam:) a moze bylas facetem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hihihihi podobno z Austrii jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Dzien dobry nabijaczkom Se tez nabije ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Izunia:D bylas facetem na dodatek pastorem !!!!! i urodzilas sie na Alasce:D a teraz dealerka hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 dziękuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach