***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 IHIHHIIH :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Nawet juz nie licze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Te dwa czy trzy jeszce dam rade Nabijam!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Od jutra ma byc tez znosnie:D Noooo i nie ma padac,a to juz jest cos:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Moja!! Oliwa sprawiedliwa:P:P:P hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a Lena Napisano Wrzesień 30, 2007 teraz tu gada :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 :) Eternity slonko doszlo:Dszisiaj:D mowilam ze ma kawal do mnie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 hej!!:D u mnie też słonko i 21 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 :D Nabijam;) PS.W sumie to gadam na trzech:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 My po obiadku i wybywam znowu z chlopakami na plac zabaw:D Pogoda taka sobie,ale najwazniejsze,ze nie pada!:D Milej niedzieli:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 hmmmmm.....ja po 10 to dopiero sniadanko jadłam....na razie o obiadku nie myślę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Izunia,to tylko zupka kalafiorkowa w postaci kremu;) Jak wrocimy znad dworza,to dzieciakom zrobie drugie danie:) A potem deserek,wczoraj byl kisiel a dzisiaj budyn czekoladowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Lena Hugolina to dobrze ze doszlo bo nie za bardzo wiem gdzie slonce ma tylek :D i super ze nie zabralas calego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 hehe przeciez mowilam ze sknera nie jestem:P pogralam z mala na ogrodzie a teraz wybieramy sie do parku na piknik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 bije i zmykam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 i jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 znow poniedzialek:Obry wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 Witam Znowu mam słonko i ciepełko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Izuniau mnie dzis tez slonko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 ja to mam normalnie lato .....jak dla mnie, to może tak być aż do listopada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 u mnie niestety dzis szarawo ale nie ponuro nawet kropilo rano ale na dworze nawet calkiem przyjemnie - nie jest zimno , nie ma wiatru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 Eternity Już ci posłałam przed chwilką małą paczuszkę z promykami słonka ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 Iuznia dzieki mysle ze zaraz dojdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Eternity to i ja teraz pol slonka wysylam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 prasowanie mnie czeka:Oaz sie boje wlaczyc do kontaktu:Pjak znow bedzie mnie wywalalo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 Hugolina tez przycukruje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach