hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea pozal sie :) wysluchamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Hugolina :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 no moze jak z rana zajaram to dostane znow turbo:D niby ma byc cieplo ale z ana to pizdzi niesamowicie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 lap ja poszlam spac okolo 23 - a rano 7:30 :P maz w domu to mialam \'pomoc\' ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea wlasnie wyzal sie co Ci na sercu lezy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 dzieki zajaram z przyjemnoscia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 u mnie na termometrze pokazuje juz 15 stopni -ale slonce akurat prosto w niego swieci ale jak sie spojrzy za okno to powietrze wyglada jak mrozne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 ja juz prasowanie odstawilam:)o dziwo mnie dzis nie wywalilo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 u mnie jest mrozne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 uh! prasowanie :o przez caly weekend nie mialam kiedy tzn wczoraj mialabym czas ale kurka w niedziele prasowac nie bede :P:P:P dzis powalcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 no ja tez w niedziele nie prasuje wiec podwojnie nie lubie poniedzialku:Pbo zawsze prasowanie czeka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Eternity spawdzalas wage? ja wczoraj znow sie objadlam:Oraczej na wage nie stane:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 moje byloby wyprasowane juz w sobote ale husbend w pracy wiec wszystko inne sama dzis na pewno musze bo trzeba nastawic zas pranie (ja chyba nie mam takiego dnia kiedy nie piore :o ) i kupka bedzie rosla :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 na wage nie stawalam w sobote dopiero sprawdze ale jest nadzieja :D nie objadalam sie (choc w sobote tego torta wszamalam i wczoraj kawaleczek ciasta :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 hihi to sa takie male grzeszki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 ale przynajmniej wczporaj na rowerze pojezdzilam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 heheh ale na tyle male ze nie wplywaja na calosc diety (mam nadzieje :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 bedzie oki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 sie Dea zapodziala gdzies:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 no to trzaskam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 hahahah mnie tez wcielo na chwile :D ale widzisz ,trzaskanie dziala :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 teraz Hugoline wcielo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Hej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 no to ja trzaskam ! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 ;) U nas slonce:Dhehhe i sucho:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach