***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Lena - czajnik!! ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 O zesz w morde jeza!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 a ja tam czysta lubie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 No,jak nie,jak tak:D Remis:D:D:D:D hehehehhe Potrojny:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 hahahaha i wyskoczyly dwa Imbryko-czajniki :P:D lap Izunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 hahahaha Lena, czajniku, doceniaj imbryczki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 No nie wierze poczworny:D:D:D:D:D Buahahahahha Izunia,jednak nalezy sie Tobie:D Pal!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 Dea czysta co??? herbate?;) czy cos innego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 izunia, i jeszcze jeden teraz masz co chomikowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Ach sie podlozylam:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 jak nie ma czystej to i herbata dobra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Dzięki!! Zasuszę i będę miała czym dzielić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 eternity, wlasnie kupilam mala parasolke - jednorazowke fuksja! ale dmuchaj na te chmurki plisss bo i tak przemokne :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 O takiej ja jeszcze n ie slyszalam:P:D hahahahha a z czego niby ona?z foli? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Teraz na soanie mnie bierze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 Lena, ano nie wiem z czego ale jak tylko lekko dmuchnie to sie wywinie w druga strone :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 a jak nie ma herbaty to i winko pasuje ;):D Dea u mnie coraz jasniej :) kolor fuksja??? jak tak to ladny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 Lena to soanie to przez R czy przez P mialas napisac? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 hahahha tu prawie wszystkie parasolki wywyija na lewo jak dmuchnie :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 fuksja, istnieje nie ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 hahahhaha Lapiesz mnie za slowka Dea:D:P Za P natürlich:D hahahahhahahaha nawet nie zauwazylam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Ja kupilam ostatnio winko z Ikei:D Ale grzane:D Mniam!!! Pycha,mialam z kumpelka otworzone,ten zapach i smak gozdzikow:D A jak rozgrzewa;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 roznie bywa Lena ;) tu sie bije, pije i ... wali :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 jasne ze istnieje :) i kolor - baaaardzo ladny :) a w ogordzie rosnie mi krzew fuksja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 no winko to ja tez owszem lubie, a nawet wiecej niz lubie :p nie raz glowka nie tak na drugi dzien byla.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Ja tego nie kojarze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 jak tak pada to ja chce rozjasnic ulice miasta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach