Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Przysiegam!!! To byl fuks!!!!Niewyliczony!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 taaaaaa ;) lap :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 noooooo! nie kojarzylas ale tysieczna wyliczylac, niech ci tam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 No jak Boga Kocham!!!Ta byla pierwsza niewyliczona!:D Dzieki za ziolo I nie denerwujta sie tak mocno;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 ale macie tempo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Dea,co Ty masz dzisiaj na obiadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 A Izunia gdzie sie oddalila?? He ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Eternity Ty masz rosol??czy zle kojarze.... :) Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Jeszcze jeden i bede miala nowy limicik:D WOW!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 narazie doczytalam ze eternity kg zgubila:) brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Moj 31600 poscik;) Jeszcze 400 i kolejny limicik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 o rosole tylko byla mowa jak robimy :) a zupke mam jarzynowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 A Smiley,gdzie poszla?? :( Zaraz ja znajde:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 to lap za limicik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Już się odnalazłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Ja moze jutro krupniku ugotuje:D Mam ochote:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Lena for you!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Nio:D Dzieki kochana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Pies mnie na spacer wyciągnął :) U mnie słoneczko i nawet ciepło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Ja mam teraz troche zapasu:D Bede sie oddalac w zaciszne miejsce,jak stronka bedzie sie zblizac;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 a ja mgle przegonilam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Doszłam do wniosku,że jednak muszę jechać na zakupy,bo mi brak produktów do odchudzania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Hm,ja juz chyba dzisiaj tez paczki jednak nie dostane....na pewno jutro:) Bo dzisiaj rano dostalam maila z potwierdz,wyslania. A wczoraj mi tele.tez powiedzieli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 i teraz kawke popijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 hahahhaa Izunia nie rozwalaj mnie:P:P:P :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Lena w zaciszne miejsce....hmmmmm to znacvzy gdzie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 no oddale sie,oddale sie:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 a ja zaraz po dzieci bede smigac ide wsiorbac jeszcze herbatki zanim pojde :) do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach