***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 www.tchibo.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 a ja se wejde zaraz na Twoj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Daj mi adres na Wasze Tchibo,bo nie moge wejsc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 u Ciebie jest juz w sprzedazy to co u mnie za tydzien :p za stronke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Eternity dawaj tego linka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 http://www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkBrowseCatalog-Start;sid=xYn0p5H2zfX0o9b9Wor-w5Jjj3QZO6fkNzQ=?CategoryName=phase_1&OrderSSL=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Nie gadaj:D Noooo,to ja z tej stronki mam prawie wszystko zamowione dla siebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 sie wkleilo :o ale sobie chyba poradzisz? u mnie nie bylo tych mebelkow-Zeitloses Wohndesign Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 No dokladnie to samo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Poradzilam se:D A ja juz widze co bedzie w nastepny tygodniu,jakies tam farby i pierdoly do obrazow,a potem dla facetow i mam zamiar mego meza obkupic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 U Ciebie tez te farby beda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 no wlasnie ogladam je :D moze jednak sie wezme porzadnie za rekodzielo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Ja chce kupic taki kalendarz:D Zobacz go sobie,mozna sobie go zrobic w jaki sie chce sposob:)ja porobie nasze fotki i dam mojemu mezowi,bedzie mial nas ,jak bedzie daleo od domu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Eternity; a na tej stronie z farbami powinnas widziec po prawej stronie faceta w kurtce zimowej i to jest wlasnie ta zapowiedz:D Ktora ja bede juz mogla zobaczyc za tydzien;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 No i zamowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 I jeszcze raz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Chlopaki szaleja na dole z Lego:D Ciesze sie,bo maja zajecie,jak jest taka nijaka pogoda:O A i juz wiem co na gwiazdke dostana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Wale :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Eternity:D No nie mow,ze az Cie tak te farby wciagnely:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 jeszcze 3 dni do szkoly:D No praktycznie 2:D Jutro juz sie nie liczy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 I ferie!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Jeszcze 9 i na dzisiaj ubite:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Ale jestem spiacadzisiaj ide szybciej spac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Zaraz kolacja dla chlopakow:D I za godzine do lozek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Nabijam Eternity gdzie jestes??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 I jeszcze raz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 I jeszcze raz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Bu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach