Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 czy ta stronka się nie skończy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 pewnie powinnam wzorem Leny wyliczyć ile do końca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 oooo!!! jest nowa stronka!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 Izunia pali zapas rob:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 bys potem miala czym dzielic:P ja ugrzezlam w ksiazkach i zeszytach:Oach na stare lata uczyc mi sie zachcialo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 Izunia zeby Ci nie bylo tk zle z powodu tych chipsow to powiem ze ja wczoraj po szkole wcielam frytki z majonezem:Owiec mam szanse by byc trendy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 10, 2007 hugolina, pyyyyycha frytki z majonezem!!! Uwielbiam!!! Ale ty i tak tredny nie bedziesz przy tych twoich 50 kilogramach :p Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 Izunia :D noooo Hugolina jak chcesz byc trendy z piecdziesiatka|??? najbardziej trendy to ja jestem na razie :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 ale cholera nie wiem jak dlugo wytrzymam jak Wy tu o fryteczkach z majonezem , o chipsach itd chociaz w sumie fryty to ja se moge zrobic :P ziemniaki nie sa calkiem zabronione :P a zrobie se zdrowsze - nie w oleju tylko w piekarniku ala ziemniaczki pieczone :P:P:P z ziolami :P:P:P i majonezu tez se kapne lekko ;) :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 Dzięki wszystkim za zioło!!! Robię zapasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 wy mi tu o fryteczkach a ja przed chwilką grapefruita zjadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 a ja rybke wszamalam :) z ziolami :) a na ziemniaczki tez sie skusze :P upieklam i zostawilam sobie troche ;) musze tylko troche przerwy po rybce zrobic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 aaaaa....dietę niełączenia ktoś stosuje ;) ciekawe jak do tej diety zakwalifikować piwo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 Izunia piwo to weglowodany wiec nie laczyc z bialkiem a jako weglowodany rozklada sie szybko w organizmie(okolo 2 godziny) wiec mozna spozywac wieczorem ,co z kolei nie jest wskazane dla bialek bo rozkladaja sie okolo 6 godzin :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 aha....czyli piwko pod wieczorny filmik może być :) no a dodatrkowo zawsze mozna \"poćwiczyć\" aby te węglowodany na pewno spalić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 cwiczenia wieczorno-nocne wskazane ;) :D do piwka cos z listy produktow neutralnych i gra i buczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 orzeszki sa neutralne ;) i pasuja jak ulal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 a produkty neutralne to co? coś chyba się niewczytałam w tą dietę :O ja tam widziałam podział na węglowodany,białka,warzywa i owoce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 hahaha....normalnie jasnowidz jesteś!!!! :D dałaś odpowiedź zanim ja zadałam pytanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 no warzywa i owoce to do neutralnej :) oprocz banana raczej -to bardziej weglowodany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 na innych stronkach tez poszukalam o tej diecie i rozpisalam dokladniej te grupy bo niektore owoce nie sa neutralne na przyklad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 masz to wszystko \"w kupie\" i mogłabyś mi na maila wysłać? ja tylko z tergo linku od Pestki uczę się chudnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 zaraz zeskanuje Ci moje notatki i wysle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 juz poslalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 ten przydzial niektorych owocow do innych grup niz neutralna traktuje tak z przymruzeniem oka bo nie sa typowo bialkowe albo typowo weglowodanowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 Eternity ty chodzaca ksiazka jestes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 najbardziej podobalo mi sie tlumaczenie o piwie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 i nocne spalanie weglowodana hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 ja frytki jadlam z duza kapka majoneza:P no coz nie chcecie mnie do klubu trendy:Pa robie co moge;)nawet sie frytami opycham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 a dzis kupilam sobie snacki serowe i tyz pol paczki zjadlam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach