eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 i podbijam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 lap zieleco bys lepeij spala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 dzieki :) przyda sie bo cos mnie brzuch pobolewa i nospa nawet nie dziala :o na rozluznienie se jarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 dobranoc Hugolina kolorowych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 i ja tez sie pozegnam kolorowych snow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 wtawac weekend sie zaczyna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 Eternity jak dzis brzuszek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Siemka Laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Eternity ,jarnij se:D A to dla malej:D za jazde na rowerku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Nooo,byl sasiad byl:D:P:P Zajebiscie przystojny jest;),cholera ma cos w sobie:D,a jak gadal ze mna ,to prosto w oczy mi sie patrzyl!:P Zrobil to,co mial i gadalismy se jeszcze chwile:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Eternity dzieki za maila;) Super!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Nabijam Ale pizdziejewo na dworze:O Mgla,mokro i nieprzyjemnie:O Nieco pozniej ma byc lepiej,ale to sie okaze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Maly juz chce na gwalt wychodzic do swojej kolezanki Oliwi:D hehehee Ale one jeszcze spia:D,jeszcze przynajmniej 1,5 godziny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 No i mamy juz weekendzik:D Syn przychodzi e szkoly o 13 i ferie zaczyna !!!! Yupi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Se nabije jeszcze raz i trzeba gdzie indziej sie jeszcze przywitac;) hehehee :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Jeszcze 1 do okraglej:D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 a Eternity:D Co do Tchibo,to ja zamawiam wszystko do domu,u nas w sklepach nie mozna tego mierzyc,bo przewaznie stanowisko Tchibo jest na spoywkach,mozna wziac owszem do domu,a potem w razie czego oddac,ale to dla mnie bardzo niewygodne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Wiec zamawiam po dwa numery np.ze spodni,koszul,spodnic...a takie rzeczy jak kurtki,czy swetry,wszystko biore 36/38 pasuje,jak ulal;) Reszte rzeczy,ktora mi nie pasuje lub nie podoba sie odsylam do Tchibo z powrotem na ich koszt!! To jest w tym wszystkim super:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 U nas przesylka kosztuje 4,95,podrozala troche,ale jak bierzesz cos ponadd chyba 60€,to wysylke masz gratis,takze ja prawie nigdy za nia nie place;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Wygodne jest jeszcze to,ze jezeli zamowiona rzecz jest dla mnie za mala,to dzwonie tam natychiast i mowie im to,i za 2 dni mam wiekszy rozmiar i tez za to nic nie place,to jest wszystko w serwisie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Uwazam te zakupy za najbardziej wygodne i uwierz mi,ze jestem juz tam znana klientka:D Ida mi niezle na reke;) Opowiem,Wam historie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Razu pewnego:) Zamowilam super torebke,dostalam ja i na niej byla mala plamka ,hmm,jak przecinek na klawiaturze,zadzwonilam tam i powiedzialam facetowi o tym... a on do mnie: Prosze pozbyc sie torebki(czyt.wyrzucic)a ja pani wysle nowa! Ja bylam w szoku:D Ale to sie nazywa serwis;) I mialam dwie:D,potem dalam siostrze w prezencie:D Ona do dzisiaj zadnej plamki tam nie widzi!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Nabijam:D Ej !! Nabijaczki:D!!! Gdzie jestescie??!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 ;) Czas chyba na druga kawke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Jeszcze 199 i nowy limicik bede miec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Eternity:D Wlaz ,bo zaczne sie znowu drzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dea,a Ty chyba za pol godzinki powinnas byc w pracy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Nabijam:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Stukam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Podkladka:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach