Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Znajomy z klasy obiecal dzis torta do szkoly przyniesc bo ma nie dlugo urodzinki:)hihi to dzis chetnie tam pojade:D

ooooo, no nareszcie moj wpis wposcilo :) glodna jestem, ide cos sobie zafundowac

a co wrzucasz do rosolu? chyba kiedys juz o tym pisalysmy ale stron za duzo do wertowania :P ja wrzucam zawsze obowiazkowo - marchew , piertuszke korzen , selera (ostatnio nac bo w korzeniu nie znalazlam nigdzie tutaj :o ), kawalek liscia kapusty bialej i grzybka suszonego czasami wrzucam cebule ale wczesniej \'przypalona\' no i nie sypie soli tylko vegete tak ze dwie lyzki i potem ewentulanie doprawiam sola

eternity, ja seler zawsze bo u nas w supermarketach jest. ja jeszcze wrzucam ziemniaczka i pomidorka czasami (to wloska wersja). A w zeszla niedziele zamiast selera wrzucialam turnip (co to po polskiemu?) i tez pycha bylo :)

ja tutaj gotuje inaczej niz w pl bo tu pietruszki nie znajdziesz:O daje marchewke,seler,pore,zabek czosnku ,cebule-ale taka opiekana-nadaje super smak i czasem kawalek kapustki

mala ma na jutro przyniesc jakis uniwersalny prezent-bo nie wiadomo na kogo trafi czy chlopak czy dziewczynka-nie moze byc nic slodkiego i ma kosztowac 1.5 EURO i niewiem co mam kupic😭

🖐️ o losie moj pierwszy raz widze ten topik :D moze nie w temacie jestem ale ja proponuje na prezent kubek swiateczny :D

no wlasnie-smieszna ta cena:Oale kazde dziecko ma zrobic do tej kwoty-wiec ja nie dam tez wiecej:P