Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

aaaaaaaaaa ten turnip co wczesniej pisalas to rzepa zapomnialam wczesniej napisac :) jak mowisz ze byl dobry rosol to sprobuje nastepnym razem

dolecialam ;) no rzepa, ale taka malutka, wiesz o co mi chodzi :) dobry rosolek byl no i z kury organic free range ....

wiem , wiem o ktora chodzi nie raz obracalam w rekach nie wiedzac dokladnie co to jest :D az sobie w koncu wkulam na pamiec jak sie to nazywa :D

wpadlam zobaczyc co Hugolina kupila a ona sie nie pochwalila :D Dea lap 🌻🌻 nalezy Ci sie za skowronka :D:D:D:D:D

stawiam!! |_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_| troche pozno ale lepiej pozno niz wcale :D bylo 6800 :D:D:D:D

hehehe teraz patrze sobie na konto i widze, ze z funduszu na prezenty jeszcze zostal sie ladny grosz :P :P:P chyba sobie cos kupie :D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

no nic!! co Wam powiem to Wam powiem ja dzis jestem zakrecona jak ruski termos :P:D:D

kupilam wczoraj taki zestaw do czarowania hahah-byly tam karty ,czarodziejska czapka;)i ksiazka jak czarowac Nic innego nie wpadlo mi w oko:P

wczoraj w szkole objadlam sie tortem orzechowym:D Amgla byla taka gesta ze widocznosc byla na 2metry:Oale nikogo nie przejechalam:P

Mala poszla do szkoly z reklamowka gofrow:)wczoraj sama pieklam:classic_cool:maja dzis jakis poczestunek A ja musze isc zaraz do kosciola-maja jakies jaselka:) U mnie za oknem bialo:Oale z mrozu:Pjest jakies -5stopni😭

🖐️ i 🌻 bo malo ich teraz ... euforia - ruski termos :D:D:D:D:D:D no to sie dziele 🌻 no i ja tez chce wiedziec co ta kobita wymyslila za 1.5 euro? a ty skad klikasz? co roku sobie postanawiam ze tez taki fundusz prezentowy bede miala ale zawsze lipa, gdzies mi tam zawsze po bokach uchodzi....

Dea przeciez napisalam heheh Wyszlo mi jakos 2 razy wiecej no ale coz-nie zbiednieje a dzieciak jakis moze sie ucieszy;)

nie liczona serio-tak wyszko hihi Dea trzeba bylo jeszcze jednego posta wyslac:) Pieklam dzis sernik:Dtroche w smaku inny -bo tu ciezko dostac zwykly bialy ser:Pale ciasto zjadalne:D

hihi gofry to ja pieklam na poczestunek:) a jako prezent kupilam taki zestaw dla czarodzieja-nic innego fajnego nie widzialam:Pi tak troszku doplacilam