eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 rymu do czego Euforka? moze pomoge? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Euforka postanowiłaś zostać poetką?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 hihi juz tam poetka .. :D Iza no pomoz mi :D nabije, stukne, pukne, podniose, uniose .. i? tak zeby pasowalo ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 nic nie piszecie czy też może straciłam wzrok?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 hmmmm....rozniosę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 a to Eternity chciala pomoc :D hehe na oczy mi padlo ale Iza pewnie tez chce pomoc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 ja widze :) a mnie widac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 checi mialam szczere ale widze ze nie mam pomysla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 tak,widać cię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 noo rozniose moze byc :D czyli mamy nabije, stukne, pukne, podniose, uniose, rozniose :D walne, palne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 przeniosę......na inny topik hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 oooooooooooo no to mamy :D Iza masz badylka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 jaki cudny badylek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 hehe nabije, stukne, pukne, walne, palne, podniose, uniose, rozniose i przeniose taaaa wiem odpierdziela mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 po prostu odkryłaś w sobie talent!!!! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 coś mi się kablówka rwie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 dobrze,że nie mam neta z kablówki bo też by się rwał....a tak to śmiga!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Izunia za limit topikowy 12000 piekny wpis :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 oooooooooo i stona moja :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Euforka za stronkę Czyżbym ci się podłożyła?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 wierzę ci na słowo z tym limitem topikowym! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 prawde mowie !!!!!!!!!!!! :D dzieki za ziolo zajarajmy sobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 stukne, punke, uniose i przeniose :D to tak w skrocie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 16, 2008 pukne mialo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Euforka więc zajarajmy na ta okoliczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Euforka za stronke Izunia za wpis na topiku okragly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Eternity Przyłącz się do jarania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 no to zajaram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 To teraz zgodnie z ustaloną formułką będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach