Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 podniose Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 uniose Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2008 i wyniose......się z tego topiku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2008 to ja stukne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2008 na dzis juz mam dosc:Pi nie popatrze nawet min w ksiazki:Pod jutra od nowa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2008 ale jutro o tej porze juz bedzie po wszystkim:Dznaczy sie po pierwszym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2008 ide troche w pudlo popatrzec:)do juterka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 bedzie dobrze Hugolina :) bede trzymac kciuki o 18stej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 16, 2008 a teraz mowie dobranoc i kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 To ja dziś pierwsza mówię dzień dobry!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 ooooooooo Izunia Hugolina zaspala po wyczerpujacej nauce albo zaczela dzien tez od nauki bede trzymac kciuki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 i Euforka tyz nie zajrzala z ranka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 tutaj tyż ci pomacham Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 nowa stronka na nowy dzień ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 to do kompletu jeszcze swieze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Eternity dzięki Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 ziele też chętnie od ciebie przyjmę,dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 od rana w ksiazkach siedze:Ojuz prawie koniec:P wpieniaja mi te reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 obraz korde przeskakuje i mi puszka przed oczami lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 och zapomnialam Izunia lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 narazie mam przerwe potem mysle jeszcze z godzine powalcze i niech sie dzieje co chce:Pja mam dosc :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 oczoplasu dostane :Otosz reklame wymyslili:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Hugolina no nie napychaj za mocno glowy bo czasami wychodzi na odwrot i podejdz do tego na luzie z przekonaniem ze wiesz wszystko jak bedziesz sie martwic ze pustka w glowie to Cie stres zezre a nerwy psuja efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 hihi ja nigdy nie twierdze ze wiem wszystko hihi bo niewiem:Dhahahah ja sie nie denerwuje -jakies olewatory wlaczylam:Pchyba tez nie dobrze:Oale hihi to tylko szkola w koncu jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 olewatory moze nieeeeeee ale takie pewne! podejscie jest dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Hugolina Dzięki za kwiatki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach