Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 mnie żadne puszki po ekranie nie latają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 tylko pranie w pralce;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Izunia mi lata reklama w puszce z piwa Redd\'s:Oi mi obraz skacze i sie przesuwa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 hihi Eternity co ma byc to bedzie:Phehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 jeszcze sobie ponabijam w ramach relaksu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 podbijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 tluke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 wale:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 przewra mi sie konczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 przerwa hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 :D:D:D:Dskonczylam i wiem ze juz nic niewiem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 eeeeee tam nic nie wiesz ! wiesz to co trzeba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Eternity:) ale mnie ta reklama wpienia nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 lenia mam:Pa trzeba obiada zrobic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 dzis u mnie mielone beda hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 a ja nie mam zadnej reklamy :P do pisania na kafe zainstalowalam sobie opere i wylaczylam skrypt javy pisac sie da bez przeszkod tylko nie wszystkie linki sie otwieraja i poczte przegladam sobie na mozilli ale ogolnie jest tak ze wlasnie opere mam tylko na kafe a na mozilli robie cala reszte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 to fajno masz:) ta reklama jeszcze kolory zmienia:Oach w pizdu z nia nooo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 u mnie mialy byc kotlety panierowane z piersi kurczaka ale moj maz pojechal na zakupy sam i nie zaznaczylam na kartce ze jak nie bedzie polskiej bulki tartej to moze wziac angielski odpowiednik :p w zwiazku z brakiem w/w zrobilam medaliony z tych piersi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 ide te kotlety robic:Obo bez obiadu beda hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 i nabije sobie ladnym postem - 12121 mam na liczniku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 hihi tak to jest jak sie faceta na zakupy wysle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 to maszza te cyferki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 ja tez sie obijam ;) za stronki gdzie mnie nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 dobry pomysl, ja akurat chora jestem :) ale jutro pracuje tylko do 13.30 to da sie zniesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Dea welcome back! :) i na zdrowko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 nie caluj bo sie jeszcze zarazisz :p (c)harcze jak stare babsko :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach