Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

moje dzieci tez nie lubialy okladow nieprzyjemne to jest , to wiem ale juz dosc duza jest to zrozumie ze to na goraczke

a jesli jest na tyle silna to mozna jeszcze zrobic kapiel chlodzaca pediatra mi kiedys doradzila (pracowala tez w szpitalu dzieciecym) nalewasz wody jak na normalna kapiel i potem stopniowo dolewasz dopiero chlodniejszej raz wyprobowalam jak moja miala wysoka i ciagnaca sie pare dni goraczke i zadzialalo ulga na kilka ladnych godzin

Lena ja tez mialam opory ale tak na prosty rozum to wydaje mi sie to ciut \"przyjemniejsze\" dla dziecka bo wchodzi do cieplej a nie od razu ma przylozone zimne do ciala na szczescie potrzebny byl ten sposob tylko raz ale pomoglo!

tutaj w Belgii to w szpitalach jak dziecko magoraczke to rozbieraja do noga i okna otwieraja:O ja chyba nie mialabym odwagi

nie dziwie sie :( jednak cialo rozgrzane i tu raptem cos zimnego dotyka a ta pierwsza dawka przeciwgoraczkowego nie zadziala wogole czy jeszcze nie dziala bo niedawno podana?

no chyba panadol zadzialal bo troche temp spadla mala zasnela wiec narzie ja nie okladam chyba ze znow jej skoczy:( Jeszcze raz wielkie ❤️dla Was za wsparcie i porady

teraz niewiem co z wyjazdem:( napewno jutro nie pojade A potem jak juz bedzie lepiej niewiem czy brac ryzykona taka dluga podroz:O

no ja to juz bym nie pojechala jeszcze pol biedy samolotem bo szybciej (pod warunkiem ze juz by bylo lepiej! ) ale autokarem musicie sie tluc \"troche\" :o

no wlasnie tluke sie 15 godzin i to w nocy:Oa zawsze wtedy jak cos temp skacze:O ech zawsze sie cos musi przyplatac:(:(:(

to juz musisz podjac decyzje sama - czy zrezygnowac calkiem czy przebukowac(bedziesz widziala co jutro w dzien i w nocy) jak sie polepszy to jeszcze w poniedzialek mozna by pojechac ale zaraz jutro to chyba nie .. :(

o! i to najwazniejsze - nie panikowac ! jak podejdziesz do tego spokojniej (ja wiem ze czasem ciezko) to latwiej sie mysli

Hugolina 😘 jak Ci ulzy to sobie porycz :) Lena ma znow racje- dobrze jak organizm sobie tez troszku sam powalczy bo sie tworza przeciwciala wtedy

a porycz , wygadaj sie :) mi pomaga jak nie dusze - chocbym miala do lusterka plakac i sama do siebie gadac ;) a z Mala bedzie dobrze :) 😘

wiem jak dziecko zachowuje sie po glupim jasiu:(mal kieyds tez raz miala wspolczuje😘najgorsza jez bezbronnosc jutro napewno nie pojade-w koncu nie to teraz najwazniejsze a potem to sie okaze