hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 wychodzi na to ze o 2 w nocy musze podac znowu:Oech i tak juz mam noc z glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 mala mi placze ze nie chce tych recznikow:( loo mamo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 mowi ze jej zimno i mam jej oddac pizamke:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 aj Hugolina :( Malej i Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 moje dzieci tez nie lubialy okladow nieprzyjemne to jest , to wiem ale juz dosc duza jest to zrozumie ze to na goraczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a jesli jest na tyle silna to mozna jeszcze zrobic kapiel chlodzaca pediatra mi kiedys doradzila (pracowala tez w szpitalu dzieciecym) nalewasz wody jak na normalna kapiel i potem stopniowo dolewasz dopiero chlodniejszej raz wyprobowalam jak moja miala wysoka i ciagnaca sie pare dni goraczke i zadzialalo ulga na kilka ladnych godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 no ale powinno sie wejsc do cieplej i dopiero stopniowo ochladzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Lena ja tez mialam opory ale tak na prosty rozum to wydaje mi sie to ciut \"przyjemniejsze\" dla dziecka bo wchodzi do cieplej a nie od razu ma przylozone zimne do ciala na szczescie potrzebny byl ten sposob tylko raz ale pomoglo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 moja krzyczy tak samo:( ze ja boli i ze jej zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 tutaj w Belgii to w szpitalach jak dziecko magoraczke to rozbieraja do noga i okna otwieraja:O ja chyba nie mialabym odwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 zbilam troche temp do 38 ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 nie dziwie sie :( jednak cialo rozgrzane i tu raptem cos zimnego dotyka a ta pierwsza dawka przeciwgoraczkowego nie zadziala wogole czy jeszcze nie dziala bo niedawno podana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ja bym dala juz jej troche \"odpoczac\" od okladow jak spdalo moze zasnie teraz i bedzie jej lzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 no chyba panadol zadzialal bo troche temp spadla mala zasnela wiec narzie ja nie okladam chyba ze znow jej skoczy:( Jeszcze raz wielkie dla Was za wsparcie i porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 teraz niewiem co z wyjazdem:( napewno jutro nie pojade A potem jak juz bedzie lepiej niewiem czy brac ryzykona taka dluga podroz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 mala najwazniejsza-ech zeby tylko ta goraczka spadla:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Smiley Ide zobaczyc na nia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 no ja to juz bym nie pojechala jeszcze pol biedy samolotem bo szybciej (pod warunkiem ze juz by bylo lepiej! ) ale autokarem musicie sie tluc \"troche\" :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 no wlasnie tluke sie 15 godzin i to w nocy:Oa zawsze wtedy jak cos temp skacze:O ech zawsze sie cos musi przyplatac:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 to juz musisz podjac decyzje sama - czy zrezygnowac calkiem czy przebukowac(bedziesz widziala co jutro w dzien i w nocy) jak sie polepszy to jeszcze w poniedzialek mozna by pojechac ale zaraz jutro to chyba nie .. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 mala spi ale dalej jest ciepla:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 o! i to najwazniejsze - nie panikowac ! jak podejdziesz do tego spokojniej (ja wiem ze czasem ciezko) to latwiej sie mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 temp spadla a nie utrzymuje sie wiec juz lepiej no i spi i to tez wazne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a ja sobie rycze:( bo mi nerwy puscily:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Hugolina jak Ci ulzy to sobie porycz :) Lena ma znow racje- dobrze jak organizm sobie tez troszku sam powalczy bo sie tworza przeciwciala wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ech Lena wspolczuje-dobrze ze juz za Toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 sobie rycze:( moze ulzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a porycz , wygadaj sie :) mi pomaga jak nie dusze - chocbym miala do lusterka plakac i sama do siebie gadac ;) a z Mala bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 wiem jak dziecko zachowuje sie po glupim jasiu:(mal kieyds tez raz miala wspolczujenajgorsza jez bezbronnosc jutro napewno nie pojade-w koncu nie to teraz najwazniejsze a potem to sie okaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach