Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

kurde ani nawet gotowca nie mam zadnego , ani nawet pol-gotowca :( chyba jednak trzeba bedzie jakis \"tradycyjny\" obiad zrobic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
T przyjdzie zjebany jak kon po westernie kto wie czy nawet na nadgodziny nie zostanie bo roboty maja huk

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kurcze ja tu sie chce poradzic a wy .... ech.... przeciez nie jecie w tej chwili. zreszta homo sum humani est..... a na obiad proponuje risotto na szybciorka - u mnie w blizszej i dalszej rodzinie sie przyjelo. nawet na Kaszubach to polubili :) chcesz??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wyprasowałam ufffff Na sznurkach w łazience ze 3 t-shirty i jeansy.....suszary w salonie już nie ma :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
żeby jeszcze ktoś ten ryz ugotował to już by cacy było.....ja nie wiem dlaczego,ale mi zawsze wykipi i kuchenka cała usrana :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ale rissotto smakuje lepiej niz ryz :) no to dam przepis dla Ciebie 2 torebki ryzu (ugotowac) 2 filety z kurczaka (w kawalki i usmazyc z ziolami wloskimi) 25 dkg pieczrek (w plasterki i udusic na maselku mniam) papryka czerwona (w kostke i podsmazyc) srednia cebula (w kostke i podsmazyc) kukurydza. wszystkie skladniki po przygotowaniu wymieszac i doprawic sola, pieprzem i ziolami do kuchni wloskiej. dla milosnikow zapiec przed podaniem. dla leni - odgrzac w mikrofali :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dzieki The best :) pewnie skorzystam moze zle sie wyrazilam - nie ma u mnie oprocz mnie amatorow dan z ryzu :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nie , The best ja nie zartuje z kipieniem jeszcze pol biedy bylojak w Pl gotowalam na gazie bo mozna bylo plomien wyregulowac teraz mam elektryczna i czesto sie nad nia zloszcze 😠

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
czysty przypadek bo jak sie czaje specjalnie to mi nie wychdzi a przy rozmowie nigdy nie licze i surprise :D dobra ,ide do tej kuchni :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja tez mam elektryczna od 2 lat prawie OK to pisze jak ja gotuje Gotuje wode tak srednio 1 litr wody na szklanke ryzu Zmniejszam troszke ogien Do gotujacej wody dolewam ze 2 lyzki oleju i dodaje sol Wrzucam plukany ryz, mieszajac z pol minuty zeby sie nie przypalil Ewentualnie zmiejszam ogien Jak ryz jest gotowy wyrzucam na sitko tak jak makaron i przelewam woda

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×