eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 masz The best za podkladke i wuzetke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 kude no!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 ale calkiem przypadkiem to bylo ! nawet nie wiedzialam ze juz sie szykuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 kurcze a teraz katar mi wrocil :P taki zielony :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 zielony to podobno dobrze bo znaczy ze przechodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 kurde a ja nie mam pojecia co na obiad zrobic :o nie chce mi sie tez przy okazji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 dzieks Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 kurde ani nawet gotowca nie mam zadnego , ani nawet pol-gotowca :( chyba jednak trzeba bedzie jakis \"tradycyjny\" obiad zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 T przyjdzie zjebany jak kon po westernie kto wie czy nawet na nadgodziny nie zostanie bo roboty maja huk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 kurcze ja tu sie chce poradzic a wy .... ech.... przeciez nie jecie w tej chwili. zreszta homo sum humani est..... a na obiad proponuje risotto na szybciorka - u mnie w blizszej i dalszej rodzinie sie przyjelo. nawet na Kaszubach to polubili :) chcesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 Wyprasowałam ufffff Na sznurkach w łazience ze 3 t-shirty i jeansy.....suszary w salonie już nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 jeszcze mi goraczka nie przeszla jak takie byki w lacinie robie :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 do wuzetki mam pyszne kakao :) chce ktos? |_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 u mnie niestety oprocz mnie nie ma amatorow ryzu a ja to chyba w kazdej postaci lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 ja poprosze kakao :) z \"pradem\" jakims by sie przydalo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 żeby jeszcze ktoś ten ryz ugotował to już by cacy było.....ja nie wiem dlaczego,ale mi zawsze wykipi i kuchenka cała usrana :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 hahaha Izunia nie tylko Tobie nawet jak stoje nad nim i pilnuje to i tak mi kapnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 ale rissotto smakuje lepiej niz ryz :) no to dam przepis dla Ciebie 2 torebki ryzu (ugotowac) 2 filety z kurczaka (w kawalki i usmazyc z ziolami wloskimi) 25 dkg pieczrek (w plasterki i udusic na maselku mniam) papryka czerwona (w kostke i podsmazyc) srednia cebula (w kostke i podsmazyc) kukurydza. wszystkie skladniki po przygotowaniu wymieszac i doprawic sola, pieprzem i ziolami do kuchni wloskiej. dla milosnikow zapiec przed podaniem. dla leni - odgrzac w mikrofali :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 eternity >>> specjalnie dla Ciebie i w wysokiej szklance zeby procenty szybko nie wyparowaly :D | %| |_ |> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 dzieki The best :) pewnie skorzystam moze zle sie wyrazilam - nie ma u mnie oprocz mnie amatorow dan z ryzu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 zartujecie z tym kipieniem tak??? nawet jak gotuje bez torebek to nic sie nie dzieje. jestem inna :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 i jeszcze jedno dziekuje za procenty ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 nie ma sprawy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 nie , The best ja nie zartuje z kipieniem jeszcze pol biedy bylojak w Pl gotowalam na gazie bo mozna bylo plomien wyregulowac teraz mam elektryczna i czesto sie nad nia zloszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 ooooooooooops!!!!!!! kolejna moja :D dzis dzien zaliczania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 gratuluje znowu mnie ubieglas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 masz znow za podkladke idem sie zajac obiadem wiec kolejna Twoja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 czysty przypadek bo jak sie czaje specjalnie to mi nie wychdzi a przy rozmowie nigdy nie licze i surprise :D dobra ,ide do tej kuchni :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 ja tez mam elektryczna od 2 lat prawie OK to pisze jak ja gotuje Gotuje wode tak srednio 1 litr wody na szklanke ryzu Zmniejszam troszke ogien Do gotujacej wody dolewam ze 2 lyzki oleju i dodaje sol Wrzucam plukany ryz, mieszajac z pol minuty zeby sie nie przypalil Ewentualnie zmiejszam ogien Jak ryz jest gotowy wyrzucam na sitko tak jak makaron i przelewam woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach