the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 z przedmiesc Bristolu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 do centrum miasta mam 20 min samochodem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 jak to mowi wszystkim moja mama, zeby dookreslic geograficznie "mieszkam nad zatoka bristolska" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 hahah no to juz wiem dokladnie :D musze i tak odpalic mape bo sie jeszcze gubie w niektorych lokalizacjach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 to wyobraz sobie mape UK i ja jestem na zachodnim wybrzezu, na ok 1/3 - 1/4 wysokosci patrzac od dolu tam gdzie morze najbardziej wcina sie w lad. tak ponizej Cardiff. zreszta mamy most do Cardiff. nawet 2 mosty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 musze te mosty kiedys zobaczyc z bliska bo z daleka wygladaja super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 juz oblukalam mape i w linii prostej mieszkasz pode mna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 a mniej wiecej kierunki w ktorych leza rozne miejscowosci (te wieksze) to mam w pamieci ale lubie sobie zobaczyc dokladniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 oj smiley nieladnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 zaloze sie ze siedzisz i lookasz czy juz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 a ja wogole niemam pojecia gdzie to jest:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 o i tak niechcacy nowa stronka :) byle do przodu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ooo The best hihi palhihi pewnie Ci samej wyszlo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 taaaaaa niechcacy :P nowy czajnik nam rosnie :D masz za stronke The best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 nie martw sie hugolina ja mam problemy z lokalizacja Belgii chyba ze widze mape :) moze sie spikniem? :) bede przejezdzac tamtedy w kwietniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 nie bylo mnie przy komputerze bo maz dzwonil a komorka na gorze, myslalam ze to bedzie znowu smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 Hugolina google maps to dobra rzecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 The best jasne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 smiley to moze my sie spikniemy? moi przeprowadzacze mieszkaja w tamtych okolicach - teraz na Ruislip Gardens ale teraz gdzies indziej, jeszcze mnie nie poinformowali gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 a tam mapy:Pja bylam noga zawsze z gegry:Oheheh zawsze sciagalam na sprawdzianach:Dszczegolnie mapki hahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dobra zaraz spadam. musze leciec po pieczarki. przy okazji zlapie pare katalogow z Thomasa Cooka bo bonusik tuz tuz :D polecacie jakies cieple miejsce na wakacje? koniecznie z plaza i czysta woda. najlepiej w odleglosci max 4h lotu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 no to wlasnie tym bardziej pomocne sa google maps bo nie musisz szukac sama tylko wpisujesz nazwe i samo Ci znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ale ze mnie stus pedziwiatr - ale teraz sie przeprowadzaja gdzie indziej :P na razie mieszkaja ciagle na RG az do przeprowadzki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 zapomnialam dodac - w miare tanio :) ostatnio wyliczylam ze wakacje w Cornwall sa w tej samej cenie, a czasem drozsze niz samodzielna wyprawa na Krete :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 The best na kojota uwazaj ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ja poluje na Karaiby:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ale moj sie boi latac:Pwiec pewnie wybiore sie z mala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 hugolina - a pytali cie o granice miedzy Europa a Azja? tylem do mapy? :D bo mnie tak :( i o wszystkie prawobrzezne doplywy Wisly :( i to jeszcze w podstawowce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 hugo - to przybij mezowi piatke ode mnie. ja tez chcialabym Karaiby ale boje sie latac. mysle ze w poprzednim zyciu zginelam w katastrofie samolotu na srodku oceanu :P boje sie i wody i latania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach