hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 wogole to nic mi sie nie chce:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 Lena liczysz hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 ok to sie podloze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 heheh lap za ta nie liczona;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 ide sie pouczyc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 To ja się przywitam!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 i może też sobie nabiję,bo dawno tego nie robiłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 stuknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 puknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 podbiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 i zioło za stronkę wręczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 podniosę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 uniosę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 i wyniosę się skoro nikogo tu nie ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 ucze sie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 juz prawie skonczylam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 a ja naumiana:)a teraz jeszcze to prasowanie:Obo wczoraj mi sie nie chcialo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 i dalej mi sie nie chce:Phehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2008 a ja na razie tylko najedzona :P bosz czytam co Wy od rana juz nawyprawialyscie w domach to masakra ja tylko garki z wczoraj umylam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 hehe jajuz kuchnie posprzatalam nauczylam sie i czesc poprasowalam ale jeszcze cosik mi zostalo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2008 Eternity ja tylko pranie nastwiłam i maseczkę na twarz nałożyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2008 ja pranie to sciagnelam do prasowania ale dzis poprasuje na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2008 nastawic tez musze ale to za chwile i robote se jakas jeszcze znajde zeby na mlodego za duzo dzis nie patrzec :P i taka zeby nie mogl mi pomoc bo muszem po swojemu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2008 Smiley :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 hehe Eternity wyslij go gdzies z domu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 nastepny czajnik:Dpal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2008 Smiley kurna nie mam gdzie go poslac zreszta zimnica straszna , serca nie mam :P aseriali jeszcze nie kuka bo jeszcze spi :o ale juz niedlugo bo zaraz mi sie wylaczy ogrzewanie i bedzie trzeba wlaczyc jeszcze raz a materac ma akurat pod drzwiami do szafy w ktorej mam wlacznik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2008 Eternity jeszcze spi ?:Pnarob halasu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach