annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Brakuje mi tu pieska, chyba sobie zmalujemy jakiegos :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 heheh Izunia jak nie kable to drzwi od balkonu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 1,5 roczny labrador jest do adopcji.....dotychczasowy właściciel chciał go uspić!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 kable były obgryzione,a szyba wylizana......normalnie codziennie z ręcznikiem latałam i wycierałam te języki z szyby :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 nie chcę groźnego pieska, o goldenie myślimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 golden retriever, puki nie pracuję na full mogła bym go sobie "odchowac" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 no troche Ci zajmie to odchowanie:) bedziesz tez latala z recznikiem jezyki zmazywac;)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 labrador i golden to jedna rodzina!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 chyba warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 1.5 roczny psiak ma juz swoje nawyki...... raczej sie nie podejmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 też sa słodkie te labladorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 ale takie pieski z odzysku sa najwierniejsze i kochaja najbardziej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2008 spoznilam sie do pracy :o zaspalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 Hugolina ma rację....ja miałam dorosłą sukę wziętą ze schroniska,kochała nas całą sobą!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 pewnie dużo w tym racji ...... na razie myślimy czy będziemy w stanie zapewnic psiakowi maksimum uwagi i czasu .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 Deaee przynajmniej sie wyspalas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 Annna wezmiesz jakiego chcesz:)w koncu to powazna decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 ooo hahaha nie czailam sie hihihi cos mam dzis szczescie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 a miałaś już pieska w domu czy to miałby być wasz pierwszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 masz szczęściaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Hugolina :D no no idziesz na przebój :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 Izunia 30 nasz wspólny to byłby pierwszy, natomiast zawsze mieliśmy pieski w swoich rodzinnych domach w Polsce, wiec jesli chodzi o pilegnacje i opiekę nad nim raczej nie byłoby problemu.Na temat szczepien i ubezpieczenia dowiedzielibyśmy sie wiecej, tylko zobaczymy co wynajmiemy tym razem i jak z czasem wyrobimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2008 annnnnnna jednym słowem wprawieni jesteście i wiecie na co możecie liczyć ze strony psiaka ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 dzieki za ziele:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 Lasencje Dea zagladaj czesciej :) Anna no Ciebie tojuz daaaaaaaawno nie bylo! fajnie ze znow zagladasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 Eternity no nareszcie sie zameldowalas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 owszem, i taniec z maopem jest nam znany :) najchetniej zabrałabym tu mojego z Polski ale już z niego struszek i chyba to nie najlepszy pomysł, w Polsce ma swój dom , swoją rodzinke z którą jest od zawsze (mioch rodziców) jest ropiszczany i nigdy sam nie zostawał a tu musaiłby i wszystko nowe... dla mojego leniaucha to byłaby wielka krzywda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2008 powera nie mam cos ostatnio i wolniej mi idze obskoczenie wszystkich topikow , poczty i jeszcze wszystkiech okienek gg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 5, 2008 eternity1302 jak fajnie tu znowu z Wami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2008 Eternity tosz dalam co moc na szopenie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach