eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2008 musze mniej walic wiecej klikac ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2008 a poklikam jeszcze kilka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2008 i jeszcze jeden ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2008 osz no !!!! zapomnialam i tu postawic za 18 000! stawiam teraz |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| i troche ziola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2008 i jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 15, 2008 i stronka ??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 15, 2008 Eternity pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 15, 2008 i tu tez za limick dla Eternity:) ^ ^ ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 16, 2008 :) Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 Eternity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 16, 2008 Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 16, 2008 To i ja po dłuuuugiej nieobecności :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 Annna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 16, 2008 hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 16, 2008 Ania :) kaj bylas dzioucha jak Cie nie bylo ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 he chcialam to samo zapytac???????????????????, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 tylko ja nie gadam po goralsku:Pchociaz dziolcha to z rejonu Katowic hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 nabije bo dawno nie nabijalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 17, 2008 :) Hugolina ja w sumie pelnej krwi goralka (po rodzicach) ale po goralsku ni cholere za to po slasku i owszem :D praktycznie wszystkie wakacje spedzalam u rodziny na Slasku wiec moze to stad ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 17, 2008 A no trochę zaniedbała forum fakt, ale teraz sie poprawie :) ja tez coś ze sląskiem mam wspólnego, urodziłam sie w Katowicach Ligocie:) studiowałam na śląskim, mieszkałam w małopolsce (Oświęcim) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 17, 2008 Smiley Ania sie nie przejmuj -czasem sa wazniejsze sprawy w zyciu niz forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 17, 2008 a ja ani ze Slaska ani z gor :D z Dolnego Slaska no tylko Rodzice z \"tych\" gor pochodza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 18, 2008 Stuknę na dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 18, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 18, 2008 najpierw zioło za stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 18, 2008 Eternity i tu za nowy limicik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 18, 2008 i jeszcze nabiję - stuk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach