eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 klikam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 u nas w tym roku to była dziwna moda na torebki :O mianowicie wyglądały tak jakby ktoś zwykłą torebkę 2 paskach obszył kółkami,ale tak doszyte były tylko od góry jak rybie łuski.....pełno tego było i we wszystkich kolorach mnie się jakoś nie bardzo podobały i takiej nie mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Izunia wiem jaka :o mnie sie tez to cholerstwo za chiny ludowe nie podoba a wlasnie czesto widywalam na fotach jako \"top tego sezonu\" bleeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 topem tego sezonu to na pewno było - co druga na ulicy z tym paradowała.....szczególnie białe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 aaaaa....no i prawie zawsze jako uzupełnienie do torebki - płaskie japonki na nogach,z gatunku tych co się w nich wygląda jakby się boso po chodniku szło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 wystarczylo ze kilka magazynow napisalo ze sa hot i Kozuchowska sie z taka pokazala (nawet nie jestem pewna czy aby nie zaprojektowala takiej pod tchibo czy cus ) to juz pol kraju musi miec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ehehheheheheheh :D a ta torebusia pasowalaby do tych \"codziennych\" butow ;) http://cgi.ebay.co.uk/HANDBAG-SERIES-CREAM-GREEN-BAG-INTERCHANGEABLE-STRAP_W0QQitemZ260276252257QQcmdZViewItem?hash=item260276252257&_trkparms=72%3A12%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 to widać ja jestem ta niemodna część kraju ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 nawet bardzo by pasowała!! bo i sportowym stylem i kolorystyką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 pasowalaby super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 aa wychodzi na to ze ja tyz nie modna:P:Dhehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 nooooooo to trafilam na jedna torebke co mi sie podoba hahahahahah tylko nie wiem jeszcze czy kupie te buty zobacze jeszcze w sklepie -moze znajde cos fajniejszego a torebki to chyba tez w sklepie poszuam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ehehehhe my jestesmy modne po swojemu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 znaczy się - rozeznanie zrobiłaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 patrzac na mode jesienna w sklepach bede znow cos malo modna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Izunia to zapal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Izunia tak,rozeznanie ;) lubie zajrzec tu i tam , zobaczyc co i gdzie a ze sie nie pali z tym bo nie potrzebuje na juz to sie spokojnie zastanowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 a z przyjemnością,dzięki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 a w piatek albo w sobote ruszamy na szkolne zakupy (glownie ciuchy) to i przy okazji za czyms dla siebie sie rozejrze :) no i moj T chcial do jednego sklepu gdzie mozna upolowac cos calkiem fajnego-i torebke i buty za jednym zamachem a po drodze do kasy jeszcze jakas bluzeczke i spodniczke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 kurde chipsow sie dzisiaj tez najadlam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 aaaaaa no i nie dopisalam ze w tym sklepie to nie ma rzeczy ze jak powiedza w tv ze jest modny zolty to na polkach i wieszakach sie roi od zolci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 pomylilam z szopenem wpis:P Eternity hehe to sie nazywa taktyka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 heheheh dobra taktyka nie jest zla ;) oby tylko maz w pewnym momencie skurczu reki nie dostal jak do portfela bedzie siegal albo pin wbijal (z pinem pol biedy bo moge wbic sama ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 to ty nie wierzysz telewizji??? ;) u nas to leciała nawet jakaś reklama jakiejś gazetki dla kobiet i tam min właśnie było,że w gazecie napisali,że żółty to kolor sezonu i kobieta w żółtej kiecce idzie z gazetą w garści do koleżanki,a ta najpierw chwali jej żółtą kiecką,a potem najazd kamery na szafę - a tam na drzwiach też żółta kieca na wieszaku wisi hehehehehe bo oczywiście ta druga też to w gazecie wyczytała :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ale jak robią takie reklamy to dlaczego ja się dziwię,że potem co druga z taką samą torebką paraduje po ukicy...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 hehe ale reklama Eternity to juz lepiej sama wbij ten pin:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ahahhhahah reklama z Kurowska ???? o sukience , pozniej o rybie na obiad wedlug przepisu tej gazetki ??? hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ja tej reklamy nie znaju:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 27, 2008 no no no....to ta reklama tylko ja troszku niedokładnie reklamy oglądam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach