Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

a brzydkie powiedzonko mi sie przypomnialo :p moj kolega jak ktos byl zaspany mowil ze ma oczy jak \"dwa wyjebane bezpieczniki\"

moj T idzie spac po 23ciej bo na rano wstaje do pracy a to jeszcze nie moja pora (tez sie z rytmu wybilam) to siedze i patrze w pudlo jak cos dobrego daja (horrory na film4) albo czytam i schodzi tak gdzies do 2-3 nad ranem jak zaczynam przysypiac

ja też późno zasypiam i wcześnie wstaje, źle sypiam jak mojego M nie ma w domu ale w weekendy to śpimy do 12tej :D

ja ciezko sypialam jak moj mial nocki teraz nie ma a ja znow spac nie moge czasem tez lubie dlugo pospac ale potem bardziej zmeczona jestem w ciagu dnia bo za malo go zostaje

ja czekam na gotowe na wszystko hehehe znam je na pamiec ale i tak ogladam:Dale jeszcze mam czas:)

Dziewczyny mama pytanko, może chciały byście dołączyć do młodego forum dla hmmm w sumie kobiet na emigracji (bo facetów jest tam tylko 2 z tego co wiem), powstało z odłamu innego forum ale to historia :D jeśli chcecie zerknąć to zapraszam tu http://forum-anglia.phorum.pl/index.php mój nick to anusiak, zresztą poznacie po sówaczku i zdjeciu. Tak pomyślaąłm że fajnie by było was tam spotkać, dajcie znać która jest kim o po nickach pewnienie poznam. Zapraszam :)

eternity1302 ja nie miała tu pl tv pezez półtora roku, od pół roku mama i nie mogę nadal się połapac co gdzie i kiedy:D ech odzwyczaiłam sie :)

aa w niedziele leci Bukietowa:D:D:Dzrywam boki-tez znam wszystkie na pamiec:D i ostatnio trafilam na Hotel zacisze hehehe

ale sie trafilo heheh ja tez niemam pl tv-oo mam polonie ale tam gowno jest:P ogladam na kablowce

hugolina myślę że to nie problem i yak dzielisz los kobiet na emigracji:), przywitaj sie to zobaczysz ze raczej problemu nie ma a nie wszystko tam sprowadza sie do Anglii raczej do dzieci, mężów i losu człowieka na emigracji, a poza tym gotowanie, zakupy, uroda - jak to na babskim forum :D

ja od poczatku tez nie mialam pl tv ogladalam caly czas brytyjska zreszta nadal to robie - w polskiej malo co znajduje do obejrzenia i w sumie w angielskiej tez za wiele nie ma ale ma sie jakies ulubione programy/seriale ktore i tak wlasnie przewaznie przegapiam :P

Ja z tv mam tak że włącze i tak "buczy" przez caly dzień, programy ogladane w naszym domu to: Rozmowy w toku - ja Cafe futball, szybka piłka, wszelkie mecze - mój M :D Razem jakiś film , choć częscie j na kompie bo ściągamy co nas interesuje, wiadomości, tvn24, programy muzyczne i discovery.

"hugolina Annna to obiecuje ze zagladne " fajnie, daj znać ze to Ty a przywitam Cię z hukiem :P

z polskiej u mnie najczesciej discovery i disney channel jak sie dzieci dosiada ;) ja najczesciej angielska jednak ogladam no i oczywiscie jakies filmy ktore sami wybieramy ;)