Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

dam znac napewno:) ja na polonii to czasem tylko m jak milosc ogladam:)ale i tak juz nie jestemw temacie:P

poleje za limicik pijta:) I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I

Napisałąm dziewczynom że zastananwiacie sie nad tym forum że nie z Anglii jesteście a one na to że one tez nie z Anglii tylko z Polski:) i wszystko jasne :D

Ania sukienka prześliczna!!!!!!! Taka pełna uroku,elegancka i z klasą. Torebka to takie małe dzieło sztuki. Ale jeśli to by była moja kiecka i gdybym zdecydowała się na tą torebkę do niej to zmieniłabym buciki. Te wydają mi się za skromne (pamiętaj,że to moje zdanie) Poszukałamabym jakichś z podobnym zdobieniem do tego.które ma torebka przy zapięciu.