hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 dam znac napewno:) ja na polonii to czasem tylko m jak milosc ogladam:)ale i tak juz nie jestemw temacie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Mi tez by sie angielska przydała bo tracę kontakt z językiem :( chyba wypne ten Polsat:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 poleje za limicik pijta:) I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 dzieki:)jak tam bezpieczniki hehehehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 racja brak pl tv pomaga w nauce jezyka:) brzuch mnie boli ze smiania hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Hugolina masz i tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Ania kupujesz za \"grosze\" tuner do free view i jadziesz :) ja na zwyklej pokojowej antence stojacej na tv :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 jak sie tyle najaram to mi bezpieczniki pojda:Dtrzeba troche zasuszyc hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 27, 2008 a kuku:Dhehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 27, 2008 hehehe kuku panie kruku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Widzę że dzisiaj niezmordowane jesteśmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Napisałąm dziewczynom że zastananwiacie sie nad tym forum że nie z Anglii jesteście a one na to że one tez nie z Anglii tylko z Polski:) i wszystko jasne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2008 smiley ale z Was czajniki :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 28, 2008 hie hie hie macie na spole remisowe dobranoc Anna ja zajrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 hehe czajniki mata mialyscie spac hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2008 hugolina chciały uśpic naszą czujność:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 hehe no:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 ok to ja juz tez zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2008 ja juz idę tylko przescanuje kompa bo cos muliiiiiiii dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Wstawać śpiochy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 28, 2008 nie wiem za co ale kciuki trzymam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 stukne sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 28, 2008 witam się!!!!:) ale wczoraj wene miałyście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Ania sukienka prześliczna!!!!!!! Taka pełna uroku,elegancka i z klasą. Torebka to takie małe dzieło sztuki. Ale jeśli to by była moja kiecka i gdybym zdecydowała się na tą torebkę do niej to zmieniłabym buciki. Te wydają mi się za skromne (pamiętaj,że to moje zdanie) Poszukałamabym jakichś z podobnym zdobieniem do tego.które ma torebka przy zapięciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 28, 2008 za stronki też sypnę do podziału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach